| fello18 a întrebat:

Cum a fost viata voastra inainte sa va gasiti iubitul/iubita. perechea?
Dar cand v-ati despartit de el/ea? happy
Va puteti face un calcul daca a meritat toata aceea fericire pentru durerea ce urmeaza?
Cum va uitati in trecut la acele amintiri frumoase, dar acum il/o urasti? big grin

Răspuns Câştigător
| Viviluka a răspuns:

Pai in primul rand mentionez ca a fost primul prieten.

Viata mea inainte a fost si distractiva si amuzanta eram un copil.Sti imi placea foarte mult.Nu eram chiar in totalitate pentru ca eram destul de matura am avut multe problema la viata ( cu parintii ).

Cand m-am despartit de el.Pai ne-am despartit acum cateva zile dar sunt sigura ca o sa ne impacam oh go on.Adica ba ne certam ba ne impacam dar nu pot renunta usor la ce am construit pana acum.

Si eu zic ca a meritat tot pentru ca asa am invatat multe de la viata si de aici incolo am grija sa numai fa aceleasi greselii.

Si ma uit in trecut ff frumos dar am unele momente si oribile pe care prefer sa le ocolesc.

Si nu ...nu il urasc deloc.Chiar inca il iubesc si ii multumesc pentru cat ma maturizat.dar uneori as vrea sa dau timpul inapoi sa fiu iar asa cum eram.o prostutza o nebuna...

5 răspunsuri:
| AnNe a răspuns:

Pai inainte viata tot normala mi-a fost.doar ca nu am fost cu nimeni dupa aceea tot normala dar am avut un suflet pereche si cand ne-am despartiti cui i pasa de ceea ce urmeaza ca dupa fiecare urmeaza orucm altulwinking

| SociallyDepressed a răspuns:

A fost normala.
Cand m-am despartit de respectivul au urmat cateva seri intregi de plans si zile in care efectiv nu mai putam zambi sau nu-mi gaseam rostul...dar mi-am revenit.
Nu prea a meritat.Dar am invatat sa nu ma mai implic atat de mult intr-o relatie pentru ca nu merita...
Cand imi amintesc de clipele frumoase alaturi de respectivul zambesc...nu pot spune ca il urasc, ci doar ca m-a ranit si nu i-a pasat.Asa ca nici mie nu imi mai pasa de persoana lui.

| fello18 explică:

Va trecut prin cap la cei cu relatii de lunga durata ca relatia voastra este deja o chestie de rutina? adica nu va plictisiti de aceea persoana candva si nu va dati seama. sunte`ti impreuna din obisnuinta thinking

"iubi, merg la cumparaturi cu parintii e sambata! t besk"
"stiu nu trebuia sa imi mai zici!"

Adica totusi. nu e o casnicie laughing)

| cypryan_3322 a răspuns:

Inainte sa o cunosc a fost totul ok dar cand am cunoscuta si mai bine
cand ne-am despartit cam nasol dar mi-am refakut viata. Mult noroc si tie!

| RapperuL_7603 a răspuns:

Viata mea inainte sa-mi gasesc iubita a fost cat se poate de normala,nu vroiam in neaparat sa imi fac. Dupa ce mi-am gasit ''perechea'' viata a fost ff OKwinking, Poi totul a meritat pentru mine si nu, nu o uraschappy