Ii spun ca niciodata nu a fost nimic eu i-am explicat ca nu are sanse sa fie cu mine dar ea a tot incercat si fiind incapatanata nu a reusit deloc sa isi atinga scopul. Dupa multe incercari a renuntat apoi iar vine sa imi zica ca nu inceteaza pana nu imi schimba gandul ca sa fiu cu ea... e culmea nu stiu ce au astea care se cred ca pe cel care il are in vizor il are de gagic si nu renunta deloc pana nu e cu el. I-am zis ca eu plec mult timp de acasa 3 saptamani si am una libera in fiecare luna apoi zice ca iubirea e mare si o sa fie bine of
Bună.
Vorbim de fapte/ evenimente!
Dacă ele nu există nu avem ce spune.
Pa, pa.
What?
De ce m-ar intreba asta?!
Iubirea, ura, dezamagirea, dorul, increderea si asa mai departe...astea se simt, nu se spun.
Nimic in plus, nimic in minus, decat ceea ce exista in inima fiecaruia dintre noi.
Pai eu i-as raspunde asa :
"Intre noi este exact ce simtim in acest moment si anume un sentiment puternic de iubire si fericire".
Pai depinde de fiecare data tu nu stii ce este intre voi? iubire dragoste obisnuinta monotonie, eu as spune ca la mine sunt cam toate uneori. pasiune poate...
Da-i un raspuns inteligent : Tind sa cred ca intre noi doi chiar exista ceva, din punctul meu de vedere, acum din punctul tau?
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: