Cine a zis ca nu esti cel mai atragator baiat?
Daca asta e opinia ta, inseamna ca ai ceva problema cu increderea de sine si asta poate afecta si relatiile tale cu ceilalti:-| Ii poate indeparta de tine si prin atitudinea ta neincreatoare ai putea sa le transmiti si lor aceleasi ganduri vizavi de persoana ta;-)
Ca sa iti gasesti o prietena nu trebuie sa faci nimic ieist din comun: fii natural, politicos, amuzant si trateaza fetele cu mult bun-simt;-) Astfel nu va trebui sa iti cauti tu o prietena, ea va veni singura la tine, cu timpul:-)
Nu trebuie decat sa ai incredere, in primul si in primul rand in tine:-)
Kisses
Un AN NOU FERICIT!:-)
Ar trebui sa ai mai multa incredere in tine.
Nimeni nu e perfect.
La multi ani!
Intr-adevar nimeni nu e perfect insa sa recunoastem nici daca esti cel mai increzator tip din lume tipa nu va veni asa din senin la tine. Uite sfatul meu fi atent cu ea, ii faci complimente tot timpul la orice ocazie care se iveste dar nu ceva in genul:"cand te vad ma topesc ca ciocolata" ca astea-s gogomanii, fetlor le place foarte mult ca baietii sa fie aente cu ele a si sa nu uit din cand in cand cate un trandafir un cadoas ici pe colo ca sunt de efect si desigur nu incerca sa te bagi sub fusta ei ca daca asta iti stabilesti ca scop sigur nu vei realiza vei ajunge mai curand un fel de obsedat, crede-ma cand capat incredere in tine dupa ceva timp se vadarui ea singura tie fara sa ceri tu. daca respecti ce iti spun eu acum crede-ma vei ajunge departe. A da si daca stai cu ea la o masa romantica complimenteaz-o asupra frumusetii ei merge de fiecare dat.
NIMENI nu'i perfect lasa ca o sa vina si monentul tau eu pe la 15 - 16 ani tot asa eram ma credeam cel mai urat din lume, da acum la 17 ani nu stiu km sa mai scap de fete! asteapta o sa vina momentul mai esi si u din casa baga in seama fete p strada da nu le lua si uh pe cele mai atragatoare! [jumatate sunt profitoare]
George0197 întreabă: