| Bebee2344 a întrebat:

Cum a sputea sa-l ignor pe baiatul de care-mi place, fara ca eu sa sufar? Funda:O3

Răspuns Câştigător
| ralukanicoletta a răspuns:

Lasa sa treaca timpul, iesi mult cu prieteni tai distreazate, dar daca il placi mult o sa-ti fie greu sa te cuplezi cu altcineva eu zic sa nu te cumplizi cu altcineva pana nu l-ai uitat pe el pentru ca chiar daca te cuplezi cu 10 tot pe el il vei avea in cap si o sa-ti faci tie rau o sa te simti rau pe urma ..iesi mult, si incearca sa nu vorbesti foarte des cu el

6 răspunsuri:
| Ekcstsy a răspuns:

Sa-l ignori sau sa il uiti? E diferenta intre cele 2.

| erema a răspuns:

Ochii care nu se văd, se uită. Asta include şi poze, mess sau facebook. Şterge-l din viaţa ta şi vei fi fericitălove struck

| razvi99 a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la el si scapa de ori ce lucru iti aminteste de el

| geocris98 a răspuns:

Poate daca te clupezi cu altcineva il vei uita pe el.Nu ai cum sa il ignori pentru ca fara sa vrei il vezi iti spun din propria experienta. Daca il placi mult nu ai cum sa il uitiwinking

| Ciubby a răspuns:

Depinde foarte mult de situatie... daca ai detalia mai mult poate o sa primesti un raspuns mai exact...nu uita: cu cat incerci si te straduiesti sa il uiti cu atat mai mult nu reusesti! (asta include foarte mult ideea de a fi cu altcineva doar ca sa il uiti)

| Maленькая a răspuns:

Salut poti sa il ignori doar daca el nu face parte din viata ta zilnic adica daca nu il vezi zilnic la scoala sau daca nu iti e coleg, vecin etc.Eu la moment sunt exact in asa situatie doar ca baiatul pe care-l plac mii coleg de clasa si imi vine greu sa-l ignor da oricum observ ca pe zi ce trece reusesc tot mai mult sa fac asta succes si tie o sa poti am incredere in tinewinking