| nely19 a întrebat:

Cum a`ti proceda daca la o cearta cu yubytul/a ar spune ca "esti un nimic"(asta in cazul in care aveti o relatie de ceva timp, ani), eu inteleg ca la suparare se spun lucruri care, chiar daca nu sunt adev, ce parere av voi?

Răspuns Câştigător
| virusake a răspuns:

Nu ti se pare ca dai prea multa atentie la detalii?
Intr-o cearta, unii considera ca e permis orice.
Daca dupa cearta aia se comporta normal, e ok. Consider-o doar o bila neagra.

Si faza cu relatia de timp de cativa ani, foloseste-o impotriva supararii tale. Tocmai aia e, nu trebuie sa distrugi o relatie de atata timp pentru niste cuvinte mai mult sau mai putin rautacioase. tongue

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu nu cred ca poti spune lucruri pe care nu le gandeesti cu adevarat. Niciodata, oricat de nervoasa as fi fost nu i-am spus partenerului meu lucruri pe care nu le gandisem niciodata pana atunci.

| Pissy a răspuns:

Chiar asta mi s`a intamplat.Fostu` meu prieten mi-a spus asa " mi se rupe de tine si de copilu tau, pentru mine esti un nimic " ...si am procedat in asa fel incat sa-i para rau.nu l`am cautat 2 luni dupa zile si dupa el a venit la mine...si de atunci mereu sunt indiferenta cu el. happy

| Cryssy a răspuns:

Intr-o cearta uneori te infurii prea tare si spui lucruri care nu sunt asa si pe care le regreti dupa aceea.

| andryandreea a răspuns:

Asa este
la suparare se zic multe neadevaruri iar dupa regretam

| AnelisseW a răspuns:

Buna eu ia-s spune:Aaaa,sunt un nimic?! Ok,nu cred ca ai ce face cu un nimic! Dar ma mir ca atata timp ai fost fericit cu acest nimic,si as pleca! Mi-as calca pe inima dar nu as da nici un semn, de viata,ba mai mult daca m-ar cauta ia-s spune aaaaa sti ce am realizat,de cand am plecat de la tine sau ne-am despartit? Ca de fapt cu tine alaturi eram un Nimic iar acum sunt iarasi eu cum te cheama, zambitoare! Nu i-as arata, ma-i multe depinde de relatie cum a decursc etc...