Nu ti se pare ca dai prea multa atentie la detalii?
Intr-o cearta, unii considera ca e permis orice.
Daca dupa cearta aia se comporta normal, e ok. Consider-o doar o bila neagra.
Si faza cu relatia de timp de cativa ani, foloseste-o impotriva supararii tale. Tocmai aia e, nu trebuie sa distrugi o relatie de atata timp pentru niste cuvinte mai mult sau mai putin rautacioase.
Eu nu cred ca poti spune lucruri pe care nu le gandeesti cu adevarat. Niciodata, oricat de nervoasa as fi fost nu i-am spus partenerului meu lucruri pe care nu le gandisem niciodata pana atunci.
Chiar asta mi s`a intamplat.Fostu` meu prieten mi-a spus asa " mi se rupe de tine si de copilu tau, pentru mine esti un nimic " ...si am procedat in asa fel incat sa-i para rau.nu l`am cautat 2 luni dupa zile si dupa el a venit la mine...si de atunci mereu sunt indiferenta cu el.
Intr-o cearta uneori te infurii prea tare si spui lucruri care nu sunt asa si pe care le regreti dupa aceea.
Buna eu ia-s spune:Aaaa,sunt un nimic?! Ok,nu cred ca ai ce face cu un nimic! Dar ma mir ca atata timp ai fost fericit cu acest nimic,si as pleca! Mi-as calca pe inima dar nu as da nici un semn, de viata,ba mai mult daca m-ar cauta ia-s spune aaaaa sti ce am realizat,de cand am plecat de la tine sau ne-am despartit? Ca de fapt cu tine alaturi eram un Nimic iar acum sunt iarasi eu cum te cheama, zambitoare! Nu i-as arata, ma-i multe depinde de relatie cum a decursc etc...