Una e sa flirtezi usor pe mess sau site-uri de socializare, si una e sa iti indrepti atentia spre acea persoana pe care nu o cunosti, ignorandu-ti partenerul de viata!
Daca ai cazut in plasa, inseamna ca nu meriti acea relatie si bine ca a aflat si iubita, ca sa nu mai stea langa un fustangiu!
I'mPerfect(a)!
Stai linistita, nu sunt o victima...citeste pana la sfarsitul intrebarii.Raspunsul tau nu este rau deloc, dar din pacate ai probleme si cu inceputul intrebarii: "Cum a-ti reactiona...". Si chiar daca as cadea, spre deosebire de tine I'mnotPerfect.
Erik capcane sunt la tot pasul. comunicarea cu alte persoane de sex opus pot duce la cunostinte, prietenii sau dusmanii. sunt multi oameni care gandesc ca uite ala e fericit. eu nu sunt. hai sa-i arat cum ma simt eu. de asemenea sunt multe fete ( vorbesc in cazul tau acum) care gasesc fiecare cucerire ca fiind un trofeu, dupa care putin ii pasa ca i-a distrus viata sau altele. ea face tot ce-i sta in putinta ca sa castige trofeul.
in alta ordine de idei, o mica divestitate once in a while nu strica. o relatie trebuie intretinuta, nu plictisita.
de ce este interpretata gresit? fiindca in ziua de azi putini sunt care isi pastreazademnitatea si raman doar la conversatii. unele fete sunt deja obisnuite ca atunci cand cineva le intreaba cate ceva, persoana aia sa le vrea si in pat. things are simple
Cum aş reacţiona dacă s-ar da una la mine? Cum reacţionam şi până s-o cunosc pe ea... cu sictir. Greu tare!
La cât sunt eu de mofturos la femei, păi trebuie' să fie cel puţin geniu aia ca să ridic o sprânceană.
Interpretare greşită? Păi... dacă ies cu o colegă de facultate la o bere ca să discutăm ce facem la nu-ştiu-ce proiect sau ca să văd un meci (am două microbiste în grupă), prietena mea nu are o problemă cu asta mai ales că tot acasă mă întorc.
Dacă ies de 5 ori într-o săptămână cu aia, atunci e îndreptăţită să aibă o problemă.
Valabil şi viceversa.
Oricum, eu-s extrem de stabil din punct de vedere al sentimentelor de atracţie faţă de alte persoane aşa că nu mă dă pe spate şi nu mă "seduce" una pe care abia am cunoscut-o atât de uşor.
Tre' să se chinuie mai mult dar am eu grijă să-i schimb direcţia!
Salutări.
heroforyou întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: