Cu multa grija si precautiune pentru a nu te trezi luat peste picior sau chiar injurat.Depinde de ea daca doreste sa-si asume rolul de a-ti fi dadaca.
Nu se abordeaza la telefon o fata pe care nu o cunosti, iar o astfel de relatie nici macar nu poate incepe.
"Bună, mă numest AlexDsk și fac un sondaj de opinie cu privire la eficiența abordării unei fete prin telefon. Dacă nu te superi, aș vrea să-ți pun câteva întrebări. Dacă te superi, o să-mi cer scuze și-o să ți le pun oricum.
Ar accepta o fată să se întâlnească cu un băiat care a abordat-o prin telefon?
Dacă zice da, îi spui că o aștepți la... la ora... și închizi, fără alte detalii aiurea.
Dacă zice nu, îți ceri scuze pentru deranj și închizi mulțumindu-i pentru atenția oferită.
Foarte tare!
Mulțumesc, apreciez.
Nu e mare diferenta de varsta, deci e ok. Da' eu nu inteleg ceva. Cum placi tu o fata pe care nu o cunosti?
Nu o abordezi la telefon, o abordezi personal. Clasicul "Buna, ce faci?" si ai pregatite 2-3 subiecte de discutie. Daca nu stii ce sa dicuti, o intrebi despre ea.
Diferenta de varsta ar fi OK dar ceea ce conteaza cu adevarat este ce crede fata, nu ce crede lumea.
KatiMe27 întreabă: