| achilleskingg a întrebat:

Cum acceptati refuzul unei fete, sau mai bine zis ce faceti cand sunteti refuzati de o fata? Si cum agatati o fata care e cu 1 an mai mare, dar credeti ca are prieten, adica sa nu mi-o iau in bot de la cineva. Si inca ceva, cum sa agat o fata care e f frumoasa, dar care cred ca ma poate ignora? Sfaturi va rog repede! dau funda!

Răspuns Câştigător
| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Use your balls!
Cati ani ai mai tinerelule?laughing
Poi daca ti-e frica deoarece fata ar putea avea un prieten, nu stiu cum o sa te descurci atunci cand o sa fi impreuna cu ealaughing
Curaj omule, fi tu insuti si urmeazati instinctul ( merge la 90% din cazuri... faza cu instinctul)
Oricum incearcalaughing
Bafta!

3 răspunsuri:
| Annim a răspuns:

Crezi ca doar tu vrei sa gasesti raspunsul la asa intrebari populare? nushtiu, urmeaza cursuri pe artaseductiei.ro, si lasa-ne pe noi in pace cu "agatatul" tau

| Zady a răspuns:

Daca iti e frica de un potential prieten al ei intreab-o, opreste-o odata pe strada si spune-i ca vrei sa vorbesti cateva minute cu ea, si adu in discutie subiectul, daca spune ac nu are prieten continua, daca te refuza atunci ii ceri scuze pentru deranj si iti vezi de drum, stai linistit ca vei avea parte de multe refuzuri in viata, si nu numai de la fete, trebuie sa treci mai departe, nu e singura de pe planeta

| achilleskingg explică:

Inteleg ce vreti sa ziceti... o astept intr-o seara cand se intoarce acasa, ii pun subst dinaia de te adoarme la nas, si apoi incepe distractia laughing