| Ioanna2189 a întrebat:

Cum adica "am ramas corigenta"? sunt in a 7-a si la chimie am media 4 ce sa facc? cum adica sunt corigentaa? explicatimiii
Va roog dau fundapuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Mai pe scurt, ai picat la o materie pe primul semestru.
Tu ai media 4, iar pe al 2-lea semestru obligatoriu trebuie să ai minim 6, ca să-ţi iese 5, notă de trecere.

Succes!

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Adica daca mai ramai si la anul esti repetenta, ce asa greu e chimia nu puteai face si tu un 5?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum nu aimaiauzit de corigenta? adica pur si simplu nu-ti iese media la chimie semstrul 2 trebuie sa iei minimim 6 daca iei 5 nu iti iese fiindca nu ti se rotunjeste asa ca punete pe invatat nu-i mare lucru acum dar daca nu iei 6 in vacanta ai de tat coriganta si nu cred ca vrei in vacanta de vara sa treci pe la scoala din nou

| DiazAndreea a răspuns:

Pe primul semestru vrei sa zici. inseamna ca pe al 2 lea trebuie sa iei minum nota 6 daca nu dai un examen cand se dau corigentele si daca il iei ai trecut anul, daca nu repeti. dar nu cred ca va fi cazul in clasa a7a

| abNb a răspuns:

Adica trebuie sa mergi sa dai un examen la care daca nu faci cum trebuie, repeti anul. Asta inseamna ca esti corigenta happy
funda?

| IuliaRoxana a răspuns:

Pai se mai intampla.Chimia nu e o materie usoara.In semestrul II trebuie sa iti faci o medie mai mare pentru ati incheia situatia scolara si sa nu ramai pe toamna

| ramonika23 a răspuns:

Adica ai picat pot sp...
daca p primul sm ai 4 pe al 2 sem trebuie sa ai 6 minim casa treci clasa.
deci straduiestete mult BAFTA