"dragostea nu are varsta" nu se refera la diferenta de varsta intre parteneri. Ci la faptul ca poti fi indragostit atat la 18 ani cat si la 80.
Ok ne am fi intalnit cand aveam 25 de ani si tu 16, macar 10 ani ne iubeam in pestera, cati copii faceam?
Tu esti analfabet ca nu stii sa interpretezi cele spuse de altii
Si cu asta nu vreau sa continui, nu am chef sa dau explicatii
Pai dragi copii, 40% din copii din Romania pana in 15 ani nu inteleg ceea ce citesc, daca adunam cati nu dau bacul + cati nu reusesc ajungem pe la 70%
Conteaza? Eu credeam ca am trecut peste asta si ne acceptam asa cum suntem .
Relax, in viata ai doar 3 garantii: ca ai sa mori, ca trebuie sa platesti taxe si ca daca nu esti atent/a, oricand poti avea parte de o mica surpriza nevinovata cu ochi.
Ai vazut vreodata un mos si o baba stand pe bancuta, iar ea cu capul proptit pe umarul lui, de parca ar fi un cuplu de tineri? Aia inseamna " dragostea nu are varsta"! Sa continuie acea relatie de atasament si afectivitate (si ce mai vrei) indiferent de anii pe care i-au petrecut, de varsta la care au ajuns.
Sa stii ca unii baieti au o placere catre fetele mai mari ca ei pentru ca gasesc o gandire mai matura, nu pitipoancele si zapacitele alea. Alteori pur si simplu te indragostesti fara sa stii ce varsta are persoana.
Voi, fetele, aveti multe idei preconcepute (absurde dupa parerea mea): ca varsta; ca zodia; ca banul; ca prietenii nu pot deveni mai mult; ca iubitul e iubit din start, fara sa-l fi cunoscut pana atunci; ca sotul e strict sot, pentru chestii sufletesti va trebuie prieten/ amant; ca sunteti obiecte si trebuie sa va oferiti prostului pana obtineti hartia de la primarie, apoi il trimiteti la curve sau s-o faca manual etc.
Contează, dar acum depinde eu personală cred ca diferenta maxima indicata de 10-15 ani in cuplu.
George0197 întreabă: