| antonelk a întrebat:

Cum afla dr ginecolog daca mai esti sau nu virgina? big grinbig grin

Răspuns Câştigător
| Andreeagen a răspuns:

Virginitratea propriuzsa consta intr'o bucata de himen. care se afla in vaginhappy cand nu mai esti virgina acel himen este rupt...si nenea doctoru se uita el la u... si vede acolo daca mai e himenu intact sau nu daca e intact esti virgina daca nu numai estitongue

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Oricine cunoaste anatomia aparatului genital al femeii poate gasi himenul si poate vedea daca e intact sau nu.

| Flav a răspuns:

La ce intrebari a pus domnisoara crina, presimt c-a fost convocata de mamica la o programare la ginecolog rolling on the floor

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Prin control.

| Pho3nix a răspuns:

O sa trimita un sms catre himen iar acesta ii va raspunde in maxim 5 min.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Da in carti, in bobi, in frunze de ceai si, pentru siguranta, aranjeaza si o sedinta cu mama Omida. Ce crezi? Ca-i usor?

| M.J. a răspuns:

Numai el stie... daca nu vrei sa afle ai tai, mai sunt si d-aia care primesc spaga

| antonelk explică:

Pai cum, cum stie numa el?laughing)) nu am calcat da eu si prietenele mele suntem curioasebatting eyelashes

| antonelk explică:

Da nu`i pentru mineeeeeee ce naiba am 20 de ani rolling on the floor)laughing) in generalbatting eyelashes

| alle_1861 a răspuns:

Iti face un control cum stie numai el. Ai calcat cumva cu stangu si au aflat parintii?( glumeam)
Sau te verifica cu scaunu laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Printr-un consult ginecologic prin care se evidențiază membrana himelară dacă este intactă sau nu.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te intreaba frumos, iar tu trebuie sa-i raspunzi la intrebari cat mai sincer, si asa el afla daca mai esti virgina sau nu. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-n carti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vede daca ti-e rupt himenul sau nu...se uita acolo jos...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se uita, logic nu? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

te urca pe capra!