| Mariani_Roberto_1993 a întrebat:

Cum aflam numarul de telefon al unei persoane pe care nu am vazut-o niciodata si nu o cunoastem si n-am cunoscut-o niciodata daca va place? raspunsul corect primeste funda

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mariani_Roberto_1993 explică:

Nu ati inteles intrebarea, daca mergeti la o petrecere si vedeti o persoana care va place, si va bagati cu ia in seama sa zicem, esti frumoasa alea alea cum face sa ii gasim numarul de telefon daca nu vrea sa vil dea?

| Phini a răspuns:

Intrebi prieteni. sa ii ceri numarul. faci si tu chestia cu " mi-am pierdut telefonul, imi dai sa ma sun pentru a vedea unde e?" Si iti ramane nr.

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru Phini):

Stiu dar daca nu vrea sa iti dea telefonul ce faci? Si prieteni nu iti spun nimic?

| EUBMV89 a răspuns:

Pai stai un pic daca nu ai vazut-o si nu o cunosti si nu ai cunoscut-o niciodata cum poate sa iti placa? De unde stii ca exista acea persona deodata ce tu nu ai vazut-o si nu o cunosti?

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru EUBMV89):

De la petreceri sau unde te duci

| EUBMV89 a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

Asta inseamna ca ai vazut-o. Tu ai spus ca nu ai vazut-o niciodata. In cazul asta ar trebui sa vezi cu cine umbla si sa incerci sa te imprietenesti cu careva din circul ei de prieteni si asa sa poti afla cate ceva despre ea, si cu timpul poate si numarul ei de telefon...