| Roliii a întrebat:

Cum aflu daca prietena mea ma inseala, ideea este ca a fost cu o alta prietena de a ei in oras care foarte influenta, sa bea intr-un pub, prietena mea se imbata de la 2-3 pahare se zici ca a baut 10, iar amica ei la bautura o ia razna si este in stare sa se culce cu oricine si ma tem sa nu o fi influentat-o si pe ea negativ, prietena mea fiind vulnerabila de altfel, telefonul ei nu merge momentan de cateva ore sau mi-o fii dat ignore fiind beata, din 2 trebuie sa fie 1, nu stou cum imi dau seama? Ce o intreb cand ma suna? Ce urmaresc cand zice? La ce sa fiu atent cand vorbeste? Ce ii mai pot zice sa-mi dea raspunsul?

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Mergi pe o pista destul de sinistra si scenariul facut de tine seamana cumva cu poveste cu drobul de sare...
vrei sa o prinzi in fapt pe prietena ta? atunci urmareste-o data viitoare cand mai iese cu prietena ei, e mai mult ceva ironic nu o lua chiar mot-a-mot si sa o urmaresti! daca zici ca prietena ei are apucaturi de sandra romain

INSA daca cineva iti da motive ca nu ti-ar putea fi fidel, atunci eu cred ca nu merita sa ai o relatie cu o astfel de persoana!
o persoana care nu te face sa te simti confortabil, te face sa ai un stres, nu iti rapunde la telefon cand iese cu orele, o persoana care nu discuta cu tine cand o intrebi detalii, nu este deschisa si este un fel de Cindy Lauper in Girls Just Want To Have Fun, atunci acea fata merita sa fie libera, dar singura!

| RAY a răspuns:

Ai toate sansele din lume sa te insele, Romania este o tara plina de tarfe care ti o trag cu alti pe ascuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă există într-adevăr cu Adevărat încrederea Adevărată și loială în relația ta cu prietena ta atunci nu te va înșela.

| DoctorInFemei a răspuns:

Fa i o analiza a limbajului corpului si vei afla. daca nu reusesti, lasa mi un mesaj si te ajut eu