Lasand gluma la o parte, daca vrei sa agati o fata care iti place, du-te mai intai la dentist si rezolva problemele, si nu te gandi ca doare, ci gandeste-te ce bine o sa fie dupa ce ai terminat problema. o sa ai toate sansele sa incerci sa fi cu o fata. du-te cat mai repede, nu mai lasa timpul sa treaca!
Mergi la dentist si rezolva-ti problema (asta pentru starea ta de sanatate, fara legatura cu fetele). In rest, cu umor. Am observat ca umorul prinde cam la oricine.
Sincer Cristiano... greu... cel putin pe mine sigur greu m-ar cuceri un barbat cu dintii cariati... nu cred ce e ok, in plus imi inchipui si ce bine miroase gura ta in special dimineata la trezire... pe langa faptul ca esti dragut, aratati bine sa zicem (ca nu te-m-a vazut) trebuie sa fi si sanatos... azi ai dintii putini cariati maine vor fi si mai cariati... iar peste cativa ani o sa ai proteza ca toti dintii tai se vor scoate ca nu se va putea nimic salva... sfatul meu e ca pe langa a face curte la fete mergi la stomatolog... efectul va fi vizibil si crede-ma ca si increderea in tine o sa fie mai buna ...sanatate
Bai nene, tu faci misto de noi?! Pai tu te-ai da la una cu fasolea`n zebra?! Fugi nene la dentist, si cand te doare, te gandesti, ca antidot, la ce fain va fi cand o vei putea saruta, mangaia, pe printesa, pentru ca te-ai putut apropia de ea! Curaj, si minte! Fugi!
anonim_4396 întreabă:
UnAltAnonimCelebru întreabă: