Mai bine le lași în pace pe toate și te rogi Creatorului ca la timpul pe care El îl considera poticrivit sa aducă în viata ta fata care El știe ca ar fi potrivita sa fie soția ta. Pana atunci sa cauți sa vezi ce talente și abilități ai, cum ai putea ca să câștigi un venit bazându-te pe ele, ca să fii capabil sa întreții o familie, și sa cauți o fata doar în vederea căsătoriei.
Pai tu inca NU ai cu ce sa agati nimic, ca esti inca pitic, in crestere., de aia nu te baga nimeni in seama.
Voua la 14 nici nu s-a uscat bine cerneala in buletin si va arde de,, agatat''?
La 14 ani fetelor serioase NU vor sa fie abordate de baieti la modul pe care tu il gandesti.
Mai astepta macar panala 16 ani pentru amandoi.
Pai, o duci acasa la tine si ii spui ca vrei sa vedeti un film. Ii torni niste bautura in suc si pe urma e cu rotile in sus. Te sui pe ea pe urma si ii dai ca la mondiale. Banuiesc ca asta astepti. Pe urma o trimiti la mine sa o invat ce sa faca sa te nenorocesti putin.
Agăți fete, nu femei, este o diferență totuși între o fata și o femeie.
Iar acum la 14 ani ce așteptări ai?
Te ai putea concentra pe studii, ai tot timpul sa îți faci o iubita și să ieșiți prin parc sa mâncați îngheață ( pentru ca la vârsta voastră cam asta este tot)încă sunteți destul de mici ca să înțelegi ce inseamna o relație.
Nu e adevarat, altele la 14 ani fac gang bang, inghetata se mananca pe la 10-11 ani
Îți dai seama ce educație și ce părinții au.(si este un subiect complicat, pentru ca un copil mereu o sa caute în alta parte lipsa de atenție și iubirea părintească care a lipsit), chiar dacă fac totul greșit și cauta aceasta atenție într-un mod greșit.
La 14 ani nu îmi poți spune ca știi ce este aia relație, o relație nu se bazează doar pe momentul magic ci pe multe alte lucruri pe care la o vârstă de genul nu ai cum sa le cunoști, nu în totalitate.
Relațiile în adolescenta sunt asa " azi suntem " împreună ", mâine drama, tragedie " despărțire" pentru ca da, lipsa de maturitate și de experiente își spune cuvântul.
Iar evident sunt și excepții, dar puține.
Rare cazuri de iubiri adevărate în adolescenta, unele sunt asa ca să fie totul cool.
Educatie, parintii nu mai au control in ziua de azi, acum educatia se face pe social media.
Cei care și au educat copii cum trebuie, încă au.
Este ușor sa devi părinte, este greu să te comporți ca unul și să ai o relație bună cu copilul tău.
Fiecare trebuie sa aleagă ce este ok pentru propria persoana și ce nu, trist ca sunt persoane care conștientizează acest aspect și tot în lucruri nasoale se baga.
Trebuie o educatie foarte solida, pentru ca anturajele influenteaza mai mult decat parintii.
Da,corect și asta.
Nu asculta ce zic astia mai jos si sa renunti, daca nu incerci in continuare si astepti pana la 17-18-20 de ani crezi ca o sa ai alt rezultat sau vreo experienta?
Eu la 14 ani nici nu ma gândeam la relație, pe la 17 ani am încercat apoi nimic, pe la 18- 19 tot asa, am ajuns la 22 de ani și nimic nici. Eu încă nu știu ce vor ce e cu atâta figura în cap și ele nu au nimic, oricum ar fi mai bine nu te stresa ai timp sa fi dezamăgit sau mai rău să îți pierzi încăperea în tine. Bucura-te acum la maxim de ani tăi nu te gândi la fete, ai timp cât vrei apoi.
Glumet întreabă: