Fetelor, sa n-aud ca lipseste portofelul doldora de bani din buzunarul printului.
Ochi: negri
comportament: nici golan nici tocilar,adica normal
sa nu faca sport( nu suport genu asta de baieti) adica, sa faca doar sa arate bine, nu de performanta;
note nici bune nici rele.media 9,00-9,20 maxim si notele sa fie de la 2-3 de 5 pana la 8-9
sa nu se dea la altele, sa nu fie prea popular dar nici anonim
bft
Uite,eu nu tin cont de criteriile de care te folosesti, baiatul perfect pentru mine e asa:
-misterios
-inabordabil
-inconfundabil
-frumusete ametitoare, izbitoare
-perversitate
-protector
-puternic
-curajos/indraznet
-impecabil
-inteligent
-strategic
-interesant
-surprinzator
-relaxat
-umoristic straniu
-romantic
Chiar imi plac cum descrieti voi baietii "ideali"
nu a zis nimeni de "PORTOFEL" ceea ce e bine
Hmm,baiatul perfect.nu prea exista dar,sa incep
La partea fizica:sa fie brunet, ochii sa ii aiba albastrii si sa fie de vreo 1, 80m.[Daca are stil de skater ar fi si mai perfect
Nu am asa cevaBaiatul perfect este prietenul meu pe care cred ca orice fata si l-ar dori
Are parul aproape pana la umeri,saten
ochi caprui
comportament grijuliu, frumos
nu face sport pentru ca are niste probleme
Poate sa invete dar nu vrea(nu ma deranjeaza desi cea mai mica medie a mea a fost 9, 50)
Este "bad boy" dar nu in adevaratul sens al cuvantului,e sensibil, DRAGUTZ, etc.nu pot sa scriu toate calitatile lui
Si desigur ma intelege
Orice fata si l-ar dori daca l-ar cunoaste
Il iubesc, ma iubeste
Va dau un sfat:Nu mai visati la baiwtzii perfecti ci multumiti-va cu cei pe care ii aveti.
Eu vreau un baiat care sa ma inteleaga si sa-mi vorbeasca frumos.Comunicarea face totul intr-o relatie.Cred ca e cea mai importanta. Vreau sa fie frumusel, nu frumos.Frumusetea trece, sufletul ramane.
-par: blond
-ochi: turcoaz
-comportament: sa fie genul smecheras, baiat de cartier, care sa se comporte frumos cu fetele
-sa mearga la sala
-sa aiba note oarecum bune [ desi notele nu's prea relevante ]
Si, nu in ultimul rand... sa fie indragostit de mine, fireste
Baiatu purfect: par blond:X, ochi albastrii:X... pistrui micutzi, fotbalist, nu prea conteaza notele, sa fie smekerash, dar nu fitzos, sa nu dea cu ciocu la fiecare secret care il afla... din astea:X
Valy un + pentru tine. dar nu am auzit nimic nici despre marime... chiar sa isi revina fetele la normal?