| Mihai8711 a întrebat:

Cum ai poti spune unei fete ca o placi? ( prin vorbe sau prin gesturi) dati-mi cateva sugestii DAU VOTTTT SI FUNDAAA!

4 răspunsuri:
| ing3rd3mon4u a răspuns:

Pai pentru prima data ar fi bine sa ii arati putin cate putin.prin gesturi.sa vezi daca iti raspunde sau daca isi da seama...Ai mai putea sa ii bati apropouri...etc.
Daca vezi ca nu isi da seama.si nu pricepe.atunci ii zici ceea ce simti.Ca ai sentimente fata de ea.si ceea ce mai simti tu.
Daca va cunoasteti de mult timp atunci ar fi bine sa vorbesti cu ea.dar daca nu sunteti atat de apropiati mai bine ar fi gesturile pentru inceput.ca nu ai dat multe detalii.Numai bine! sper ca te'am putut ajuta.

| Niros19 a răspuns:

Cel mai bine e prin vorbe pentru ca ar intelege din prima dar prind gesturi ar putea sa nu priceapa exact ce vrei sai transmiti si ar trebui sa ii spui ca o placi direct nu cu chestii de genul sunt interesat de tine, ma atragi etc.

| otilia_6270 a răspuns:

Incearca sa le imbini.intai incearca sa-i dai de inteles ca o placi prin gesturi,apoi, dupa ce vezi cum reactioneaza ea, ii poti spune si direct.
parerea mea de fatahappy

| bitzullycka a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii arati ca o placi prin chestii romantice genu bilete de dragoste,o floare in geanta cu numele tau pe o petala, sau ceva de genu e foarte frumos sa iti exprimi sentimentele prin gesturi de acest gen. apoi poti sa te prefaci ca vrei sa ii pui o intrebare si ii zici ceva de genu:Stii vroiam sa iti zic ca imi place de o fata dar nu stiu cum sa ii zic? si ea normal o sa iti zic big grine cine? iar atunci tutongueai... vorbesc cu ea!blushing apoi incearca sa propui cu ajutorul prietenilor jocuri de genu Adevar sau Provocare, Sticlutza sau altele ca sa o si poti saruta pentru ca pentru o fata e foarte important si cum saruta un baiat.PARERE UNEI FETE!winking mult noroc