Spune`i baiatului sa filtreze, sa`si caute o alta partenera, iar celei dintai ii va ranii orgoliul [in caz ca simte ceva pentru el!]... Fetele sunt foarte rele cand vine vorba sa`si vada amorezatul cu o alta fata!
Nu este bine sa faci lucuri din astea.Scuza-ma ca iti spun, dar astea sunt chesiuni copilaresti, care, la o adica, poate sa declanseze grave conflicte.Crezi ca merita? Eu zic ca nu.Gandeste-te foarte, foarte bine! Doamne ajuta!
Filtrezi cu altu
dar dupa parerea mea nu ar fi bine sa faci asta pentru ca am patit-o si eu si dupa ce am pierdut persoana iubita mi-am dat seama ca am gresit si ac tineam la ea cu adevarat asa ca parerea mea este sa nu o faci
Nu trebuie sa-l faci gelos, sau sa o faci geloasa.nu stii cit e de dificil cind e prea gelos. dragostea si gelozia nu se asociaza in nici un caz. unde exista iubire adevarata gelozia mai tirziu devine "ura". dar daca nu e serios simplu:incearca sa filtrezi cu altul, dar nu prea vizibil
Firtrezi cu altu :X\
Dar nu inteleg si o fata daca tu esti fata si vrei sa faci geloasa o fata ..Cumparati haine noi..sau daca esti bisefa la fel ca la baiat
Sunt fata si vreau sa aflu cum poti face geloasa o fata, deoarece mi s-a cerut acest raspuns de la un baiat...
O fata doar trebuie sa te dai la cea mai buna prietena a ei sa la baiat la fel... floare la ureche dar trebuie sai faci sa te accepte asa cum ejsty
Daca vrei dragoste sau atentia cuiva, renunta la gelozie caci s-ar putea sa iti para rau
Am stat cu o fata pana pe data de 10 04 2011 si ne-am certat rau pentru ca nu mai voia sa ne sarutam sa ne tinem de mana si deal din astea si acum am vb cu colegul meu sa imi faca cunostinta cu o blonda bomba ca sa o fac geloasa.am uitat sa mentionez gelozia e punctul ei forte
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: