| dumbravagaby a întrebat:

Cum ai putea sa o faci sa faca dragoste daca ea nu vrea? Dar in schimb zice ca te iubeste la maxim.

10 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai eu zic ca daca si tu o iubesti atunci o accepti si o astepti, doar daruind iubire poti primi, uite eu imi iubesc prietenul si totusi nu am facut inca dragoste cu el, asta pentru ca vreau sa fie ceva special atunci cand ma simt pregatita, cand iubesti, iubesti neconditionat. Sfatul meu este ca daca vrei sa o faci cu el, nu o presa ca atunci se va indoi de sentimentele tale fata de ea ca asa sunt fetelehee hee, ci spune-i ca o astepti sa doreasca si ea, trebuie sa va doriti amandoi nu doar unu, daca spui ca vrei sa faci dragoste, atunci dragoste sa fie, nu doar un raport sexual.

| juno a răspuns:

Nicicum... Daca ea nu vrea, si daca o iubesti, atunci accepta asta, daca nu, poti oricand sa-ti gasesti alta care sa stea "capra" cand ai tu chef, si macar nu i-ai mai face rau prietenei tale. Sau mai bine zis " fetei.de.langa.tine.pe.care.ai.reusit.s-o.faci.sa.te.iubeasca.si.acum.abia.astepti.sa.i-o.tr*gi.dar.totusi.o.iubesti." :-J.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Poi nu prea poti adica daca nu vrea n-o obliga poate nu se simte pregatita, iar daca o obligi s-ar putea sa-ti para rau mai tarziu.

| Pho3nix a răspuns:

Daca nu vrea, probabil nu e pregatita. Mai asteapta si tu. Daca o iubesti, asteapta pana cand va fi pregatita.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti sa faci dragoste daca ea nu vrea. Se numeste viol. O astepti pana vrea, unde-i graba?

| ivona a răspuns:

Rabdare, rabdare, rabdare...atata timp cat nu se va simti pregatita nu va face dragoste cu tine. Nu o presa pentru ca se va indoi de sentimentele si de intentiile tale. Ti se va darui cand nici nu te vei astepta Noua, fetelor, ne plac surprizele.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca o iubesti, o astepti sa fie pregatita, sa vrea si ea, daca o fortezi e grav se numeste viol si vei suporta consecintele.

| fefe_3040 a răspuns:

Pai noi nu stim cati ani are. poate ea vrea sa ramana virgina pana la nuta nu crezi. nu stiu intreb-o de ce nu rea asta si asa vei intelege. daca ea nu vrea nu cred ca tu poti sa faci sa-i schimbi parerea

| marya_3184 a răspuns:

Nu trebuie sa o obligi, gaseste momentul potrivit si atunci incearca sa o faci sa se simta bine, si sa se excite, apoi cred ca totul va fi ok

| funnygirl a răspuns:

Poate nu este pregatita iar u daca o iubesti cu adevarat o accepti si asa