| Roxana_Filip_1998 a întrebat:

Cum ai reactiona daca ai afla ca povestea ta de dragoste nu este sincera?

9 răspunsuri:
| fantastica a răspuns:

Am avut asa experienta.
L-am parasit si nu am plins deloc. L-a inceput a fost greu, ma simteam singura (chiar eram singura), goala, vulnerabila. Imi lipseau momentele cind eram impreuna, mesagele, orele intregi cind vorbeam la telefon...
Dar faptul ca n-a facut nimic sa ma pastreze mi-a dat incredere c-am facut bine. Si i-am multumit in gind pentru experienta. Astfel am devenit mai precauta, ce-a ce m-a ajutat sa gasesc alt baiat. Jumate de an am fost in relatii de prietenie ca doi ani dupa, pina in prezent, sa am parte nu de o frumoasa poveste de dragoste, ci de o sanatoasa poveste de dragoste unde respectul reciproc si sinceritatea sunt primordiale.

| Florentina9210 a răspuns:

I-as da foc!

| corbulalbrosu a răspuns:

Pur si simplu "ii dai papucii" si ai scapat de el. Scurt, clar si la obiect. Sanatate

| LoveSleep a răspuns:

În timpul sau după ce ți-ai revenit din a fi chior?

| Lawliet14 a răspuns:

Cat timp nu e casatorie sau o relatie din care a rezultat un copil, e ok. Cam toti am suferit din dragoste, ori pentru ca n-a exista compatibilitate, ori pentru ca unul dintre parteneri a fost nesimtit sau chiar amandoi am fost.

Trebuie sa mergi mai departe si sa intalnesti dragostea.

| OnuOnulică a răspuns:

Păi dacă "povestea de dragoste" nu e sinceră atunci de ce mai mă aflu eu în ea? Gândesc logic deci acea poveste nici n-ar avea cum să existe.

| AliGab a răspuns:

As iesi din ea. Fara tam-tam, fara cearta, fara sa ies in evidenta...pur si simplu mi-as face cunoscuta intentia si as actiona in acest sens

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As grabi momentul in care mi-ar da voie la usa din spate...

| OldSoul a răspuns:

As fi distrus, atat de distrus incat m-as duce direct la amanta sa plang in bratele ei.