Nu pot sa-ti descriu prea in detaliu cum este baiatul ideal pentru mine, pentru ca in mod sigur n-am cum sa bifez toate calitatile. In primul si in primul rand as vrea sa-mi accepte defectele, asa cum si eu i le accept lui, bineinteles, daca nu sunt unele prea deranjante. Cel mai mult as vrea sa ne potrivim la modul de a gandi! Sa putem sa ne sfatuim si luam decizii de comun acord. Intotdeauna am visat la o relatie deschisa, in care in fiecare zi sa descoperim cate ceva nou unul despre celalalt, sa ne bucuram impreuna, sa traim fiecare clipa la maxim si sa ne ajutam la toate, (inclusiv la treburile casnice), sa fim 2 in 1. Vreau sa-mi fie mereu alaturi, atat in cele mai grele momente, cat si in cele mai frumoase, vreau sa fie sincer, optimist, plin de viata, si cel mai important sa aiba neaparat simtul umorului ca daca nu ne suparam. A, da, si sa fie so un pic incapatanat, sa ne mai ''certam'' din cand in cand pentru a sparge monotonia. In ceea ce priveste situatia financiara nu ma intereseaza cati bani are atata timp cat putem sa-i facem impreuna. Si nu tin neaparat sa fie unul romantic, care sa-mi faca declaratii sau poezii doar care sa ma impresioneze, dar sa nu simta cu adevarat ce spune sau vreun bogatan arogant care sa-mi dea bani dar care nu ma respecta la adevarata mea valoare. Prefer, sincer, in locul lor un golan nebunatic, cu care sa fac caterinca toata ziua, care sa ma alinte ''urato'' in loc de ''iubita mea'', ''draga mea'' sau mai stiu eu cum, sa avem aceeasi prieteni buni care sa ne impace cand ne mai certam, sa ne strambam in poze in loc sa zambim tamp, sa strigam in gura mare ''Goool! '', atunci cand echipa noastra preferata de fotbal inscrie (daca avem aceeasi favorita ), sa ne batem cu floricele cand ne uitam la un film sau cu faina cand gatim ceva, care atunci cand ploua sa ma stropeasca in loc sa-mi tina ''politicos'' umbrela, care atunci cand ninge sa ne batem cu bulgari si sa ma tavaleasca in zapada, iar apoi sa ma duca in dormitor sa ma ''incalzeasca'' daca ti-ai dat seama cum si dimineata cand ne trezim sa ne batem putin cu pernele dupa care sa ne ''harjonim'' din nou. Trebuie sa fie si un pic pervers, de . Cam atat la comportament, iar in ceea ce priveste aspectul fizic, as fi ipocrita sa spun ca nu conteaza cum arata. Atractia fizica este si ea unul dintre elementele care mentin echilibrul unui cuplu, degeaba ne intelegem bine daca nu exista acea scanteie din prima clipa cand ne-am vazut, acel ceva ce ne-a facut sa spunem ''wow''. Si serios acum, carei femei nu i-ar placea un partener cu patratele care sa-i faca cartofi prajiti la bustul gol?! Yummy! :3 Asta asa ca sa mai zambim! In concluzie, iubita/iubitul perfect/a este cea/cel care te face fericit/a!
O sa fie frumoasa si cuminte, chiar daca nu va avea suflet si capacitate de a vorbi imi ramane draga si eu nu o voi defrauda
Ca si mine
Nebunaa
Gospodina,
Cand ii zic sa facem curat
O facem peste tot,
In baie, bucatarie, dormitor, si in public
Fara prezervativ
Nu ma intereseaza cum arata, ca si comportament, trebuie sa fie deschisa, sincera si cu capul pe umeri
Ca orice om din lumea asta as vrea sa arate bine, pentru ca in primul rand asta ne dorim toti, si as vrea sa fie cuminte, sa nu ma insele, sa aiba un job calumea, desteapta.
christian întreabă: