De ce ai alege o persoana care a avut intentia sa te foloseasca? daca a facut-o odata o va face de multe ori...si nu trebuie sa ai incredere in el. Iar cu celalalt niciodata nu-i tirziu sa incerci ceva cu el... dar vezi trezeste-te repede ca altfel poti sal pierzi.
Succese:*!
Pe primul in nici un caz, vrea doar sex si tu cred ca esti o fata cu capul pe umeri! Iar de ak doilea nu prea ai dat detalii, dar banuiesc ca e mai de treaba, mai bine te-ai orienta spre el
Nu stiu cum e la voi fetele dar eu unu cand arunc ceva la gunoi e bun aruncat deci tipu care te vrea doar pentru fundul tau nu mai marita nici o sansa asa ca celalalt castiga si zic eu ca asa e bine acum tu faci cum vrei
Baiatul cu care ai mai fost nu te merita ca din cate spui uh aici inteleg ca doar asta astepta de la tine. ce sa zic.incearca sa ai o relatie si cu celalalt. poate o sa-l uiti pe primul
Buna
Stai si gandeste`te putin. Este mai bine cu "trecutul" care doar profita de tine sau cu "prezentul" care poate iti ofera mai multe decat "trecutul"?
Analizeaza putin situatia si intr-un final vei face alegerea corecta!
Ai grija de tine!
Eu zic ca niciunul nu e bun pentru tine. Primul pentru ca nu te merita si al 2-lea pentru ca nu il placi cu adevarat. Mai bine sa nu te grabesti si sa astepti sa. ti gasesti un baiat pe placul tau