anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum am maizis nu vreau sa renunt la acea prietena nu e combinata cu el dar ii place tipul.Am mai facut-o astfel de greseala e adevarat dar era diferita.Eram 4 fete care ne placea de un bait ne certam intruna si mai si glumea bine inteles dar in aceste momente am pierdut o prietena(acum 2 ani)sunt pur si simplu colega. Ele au ales eu m-am gandit ca cea care ii va fi pe plac celelalte nu o se opuna dar nu a fost asa. Dupa cum am observat acea fata pe care o numesc prietena e si ea tradatoare.Stiu ce voi face o sa incerc sa-mi demonstrezi daca e potrivit pentru mine. Dar am o intrebare pentru baieti, va plac fetele care nu vorbesc cu tine si totusi se baga cu tine in vorba si ajungeti sa va cunoasteti? adica cele mai curajoase

4 răspunsuri:
| alexdop21 a răspuns:

Imi pare rau ca iti spun, dar ar trebui sa te ingrijoreje mai mult limba romana (gramatica ei ) decat baietii...
Si ca sa iti raspund, degeaba esti curajoasa, tupeista, bagatoare in seama, daca nu el nu te place, si daca ii plac fetele de genul asta.

| pypa007 a răspuns:

Ai spui in fata la baiat ca tie as place de el si te-ai indrogostit de el si nu mai poti dormi noaptea si ai spui daca vrei sa ai fi pretena lui si daca el zice da tot e ok bafta si supces

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna.
Nu e nimic rau in a te baga in vorba cu un baiat pe care il vezi, dar nu stie nimic de tine... fa' cunostinta cu el...si asa lucrurile pot evoluawinking

p. s fa' ceva cu romana astastraight face greu am mai descifratrolling on the floor

papa
xoxo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze pentru ortografia din acest text, dar ma grabeam eram nervoasa si cand sunt nervoasa ma grabesc sa-mi scriu gandurile si ma linistesc.