Prietenul tau a dat dovada de maturitate, tu nu. Exista posibilitatea ca el sa profite de neintelegerea ta cu printii, pentru a scapa de tine. Oricum, o apropiere de mama ta nu ti-ar strica pe viitor. Ea poate sa-ti fie cea mai buna prietena.
18
Păi și ce-au părinții tăi de fac așa? Lol ai 18 ani... atunci problema poate este el?! El câți ani are?
El este mai mic ca mine, are 15
Ok și care e problema de ce nu te lasă? Pentru că este mai mic? Sau ce?
Da,nu ma lasa pentru ca este mai mic ca mine si a spus ca nu este de mine...am tot incercat sa ii spun ca tin la el dar degeaba.a trebuiet sa renunt la el.
Fie a fost o scuza pentru ca sa puna din nou capat relatiei, fie si-a dat seama ca de fapt relatia cu el iti face tie rau si tine asa de mult la tine incat nu vrea sa-ti faca rau!
Pai eu sunt baiat, baietii nu iau chestile emotionale prea in serios, adica intr-o relaatie baietii pun doar cel mult jumatate din valoare emotionala pusa de partenera, cand a aflat ca parintii tai nu il plac si t-iau cerut sa nu mai vorbesti cu el niciodata sunt 100% sigur ca s-a simtit respins si dizagreat, si pentru ca e baiat acest fapt bune sare pe rana, avand in vedere mica valloare emotionala pusa de baieti in relatii pentru el a fost ceva de genu( nu sunt apreciat aici, e, da-o dracu, mai sunt multe). sper sa-mi primesc funda.