| TeckTonik997 a întrebat:

Cum ar afecta sexul in 3 un cuplu de tineri care sunt impreuna de peste 2 ani ambii fiind la prima experienta si ultima happy. Cum ar fi mai bine cu baiat sau cu fata? Noi suntem amandoi putin mai submisivi. Ce parere aveti? Amandoi suntem gelosi asa ca sentimentele vor fi intense. Ati incercat asa ceva? Ati face-o cu persoana iubita? nu ne judecati.

10 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Nu, nu as incerca asa ceva. Cred ca se pot experimenta senzatii tari si in 2. Si sunt de acord cu JONY6000

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si de unde stii ca e ultima?
daca stiti ca nu va puteti controla sentimentele de ce incercati treaba asta?

clar cu o fata, de ce crezi ca unui barbat i ar face placere sa mai vada inca un c.ur paros care se misca pe acolo?

| Futhakari a răspuns (pentru suntserios):

Cur paros ai de puii mei laughing miai adus un zambet pe fata

| milan9 a răspuns:

Ar pune capat relatiei. Destul faptul ca si doua persoane desfranarea afecteaza oricum viitorul persoanelor implicate.

| sofisis a răspuns:

Raspunsul deja ti l-ai dat singur. Va fi un dezastru daca amandoi sunteti gelosi. Va strica legatura dintre voi si va va indeparta.
Eventual, cel mult, mai poti invita o fata care sa faca sex cu iubita ta. gen sa fiti amandoi pe ea. Si tu sa nu faci sex decat cu iubita ta. POATE asa ar iesi mai ok. Dar daca te va vedea pe tine facand sex cu alta, ea fiind geloasa si fiind la prima ei relatie, deci imatura, va avea niste reactii tare dubioase dupa. Sau poate chiar in timpul.

| Alcyon a răspuns:

Acum cateva saptamani ne spuneai ca iubita ta e virgina... Cum vine asta? V-ati hotarat sa sariti peste toate etapele unei relatii normale si sa va aruncati la sex in trei? Sunteti mult prea necopti pentru asa ceva. La astfel de fantezii apeleaza in general partenerii care o fac de nspe ani si-s deja satuli.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Inca o femeie, eu asa zic.Dar stai cuminte ma ca se duce tot dracu. Ea o sa se compare cu respectiva, tu poti fi mai multumit de aia si sa vrei mai mult de la a ta ca sa o ajunga pe cealalta. In mintea ei mai ales vor exista diverse complexe. O sa creada ca e mai slaba la pat in comparatie cu cealalta. Nu pui doua femei in acelasi pat. Stiu ca suna misto dar daca mai vrei relatia actuala nu te baga in asta.

| Mussette a răspuns:

Pai, pentru o fata e mai placut cu inca un baiat.
Iar pentru un baiat, cu inaca o fata.
Acum, daca unu dintre cei doi are inclinatii de bi, faceti cum vreti.
Eu cred ca se cam duce relatia de la o astfel de experienta. Mai ales ca sunteti gelosi.
Mi s-a propus, dar n-am putut, asa ca nu am trait asa ceva. Nu as face asa ceva.

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Daca chiar va iubiti, eu zic sa nu incercati asta. Sigur va veti strica relatia, lasati fanteziile de genul si faceti doar voi doi nebunii.

| Buburuzoi a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu faci prostia asta. Sunteti gelosi... imagineaza-ti deci ca e inca o fata acolo si o sa se puna pe el. goala si el sa o mangaie. si tot felul de chestii. si tu pur si simplu sa te uiti. si sa incerci sa intri in caadru.
Distrugi relatia facand asta.
O sa fie un dezastru!
Sper sa iei decizia corecta.