| misslady a întrebat:

Cum ar arata o prima noapte de dragiste perfecta?
P.S.:Vreau detalii...

9 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Cum ti-o faci. nu planui, ca n-o sa fie cum ti-ai stabilit. lasa sa vina de la sine

| DeathIncarnate a răspuns:

Pai o noapte de dragiste, nu prea exista/eventual o noapte de dragoste(ar fi de..somn)

| Alcyon a răspuns:

Noaptea de dragoste perfecta se face cand esti cat de cat matur (nu la 15 ani, cum ai tu) si cu un barbat care te iubeste sincer (adica nu sta cu tine, doar ca sa ti-o traga de doua ori). Le-am mai spus si altora chestia asta. N-au ascultat, s-au culcat cu respectivii si dupa o luna le-am vazut iar pe TPU: buna, m-am culcat cu prietenul meu si pe urma, prostul m-a lasat. Iti spun sincer... E pacat sa te grabesti cu asta. Virginitatea nu mai poate fi recuperata. Daca te culci cu asta si el te lasa, pe urma o sa treci la altul si apoi la altul, fiindca asa-s relatiile din adolescenta. Nu au viata lunga. Pana la 20 de ani, o sa aduni toate bolile Pamantului (fiindca prezervativul te protejeaza doar vreo 70% de BTS-uri) si cand o sa gasesti un baiat serios, o sa-ti fie rusine sa-i spui cu cati barbati te-ai culcat.

| AdelaAde7 a răspuns (pentru MaliciousDeath):

Ma ingrozeste textul ala, dar e superb descris la inceput.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa fie o noapte frumoasa important e sa fiu alaturi de o fata.
Ca sa fie perfecta e important ca fata sa fie frumoasa.
Nu incept cu replici de telenovela ca mi se face rau.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Deea204 a răspuns:

Noaptea de dragoste perfecta este noaptea de dragoste neplanuita, care vine de la sine, sa fie totul exact asa cum va place voua, lasati sa curga totul de la sine, bafta! happy