| MissHappy a întrebat:

Cum ar fi ca sa aveti o prietena care sa fie ca o sora pentru dar sa va tradeze...crying sa fie indvidioasa.sad pe reusita voastrAcrying EXACT ASTA MI SA INTAMPLAT MIE...crying

Răspuns Câştigător
| andu_9113 a răspuns:

Stiu cum te simti.sad si eu am fost la fel... aveam o "prietenie" de 5 ani,si tot asa:din invidie.

prb mai multi baieti te plac pe tine si mai putin pe ea, pte acest lucru a determinat'o sa te tradeze...

chiar daca o sa va impacati incearca sa te indeparterzi de ea, sa vada ca a gresit; nu ii mai spune toate secretele etc.

sper ca ti'am fost de ajutor sfatul meu...:* pupuik

4 răspunsuri:
| Deniisze a răspuns:

Ar fi penibil...
Eu am patit asta si crede-ma ca am trecut peste... Mai greu, dar am reusit!

| georgiana_1403 a răspuns:

Pai sti si tu fara sa iti mai spune-mi noi ca aceasta fata nu se poate numi prietena pentru ca nu iti e prietena. o adevarata prietena vrea sa fi fericita si se bucura atunci cand reusesti sa faci ceva in viata. o prietena adevarata te ajuta si iti e alaturi pentru a ajunge tu cat mai sus. asa ca draga mea o astfel de persoana cauta sa ai langa tine si doar atunci poti spune ca ai langa tine o prietena adevarata. ai mare grija la prieteni si mai ales ai mare grija cat de aproape ii ti de tine. bafta si ai grija de tine

| mgtow a răspuns:

Eu i-as da un sut in fund cu toata prostia ei.

| Adevarat a răspuns:

Fiecare adolescent are problema din astea cred dar daca o palci spune-i direct ca taei saturat sa av comportati ca farati spune-i ca o iubesti iar daca nu o palci ramaneti asa