Nu exista ``cum ar fi``.
nu cred eu ca exista o fata care sa aiba imaginea baiatului perfect in cap.stie doar amanunte, esentialul, ce vrea de la el. dar ceea ce il face pe el perfect poti sa zici de-abia dupa ce l-ai gasit.
Buna pai eu nu vreau un baiat perfect dar baiatul p care il iubesc eu as vrea sa ma respecte sa ma iubeasca sa aiba grija de mine
ps :baiatul perfect=baiat inexistent
Nu exista baiatul perfect.La fel cum nu exista nici femeia perfecta. In momentul in care ne indragostim, vedem in ''tipul/a '' respectiv/a perfectiunea, ceea ce este doar in mintea noastra. O perfectiune neatinsa...Si irealista!
Din punctul meu de vedere, baiatul perfect ar trebui sa aiba caitati morale perfectionate, daca ma intelegi.Sa fie altfel.Sincer,bun, onest... iubitor de altfel. Din punct de vedere fizic nu am pretentii atat de mari.
Pai poate o sa crezi ca reau prea multe... dar la mine baiatul perf arata asa. blond sau brunet cu ochii verzi(cautal pe google pe jesse mccartney si ai sa vezi cum)nu foarte inalt, dragut etc ...cam asa arata
Inteligent, cu simtul umorului, amabil, politicos, indraznet, ador cind baiatul e educat si are bunele maniere : sa-mi daruiasca flori, sa-mi deschida usa etc
Cu simtul umorului in primul rand, sa aiba bun simt deci sa stie sa te respecte! Apai sa iti placa tie.