Daca s-ar intampla asa ceva cu siguranta m-ar cuprinde o stare de bucurie si nostalgie totodata. E prima iubire doar, nu se uita asa ceva. In primul rand i-as da un pupic si as imbratisa-o. Iar apoi as vrea sa aflu detalii despre viata ei. Daca are iubit, e la facultate, munceste, etc. As vrea sa fim prieteni, sa mai iesim impreuna la un suc. Asta as face eu pentru ca a fost o relatie frumoasa. Scurta dar frumoasa. Nu as vrea sa ii pierd urma iar.
Daca l-ai iubit, inseamna ca acel barbat a meritat din plin sentimentele tale. Trebuie sa-l privesti toata viata cu toleranta si cu candoare, si sa faci in asa fel incat in ochii tai sa citeasca tot ce-i doresti. Si ce poate fi tot pentru cel caruia-i doresti numai bine, decat fericirea? Sa-i doresti necontenit si cu multa sinceritate fericire, indiferent daca va fi cu tine sau nu. Iubire fara altruism nu exista. Chiar daca el are alt drum, gandul ca ii este bine, te va ajuta pe tine sa supravietuiesti. El va aprecia cu siguranta gestul.
In primul rand cred ca nu l-as mai recunoaste, totusi dupa 10 ani... reactia ar fi fireasca, l-as intreba ce mai face, unde lucreaza, daca este insurat, etc. pentru mine trecutul a ramas in urma, ma comport normal.
Pe mine m-a lasat cu sufletul amar prima iubire.cred ca nu l-as baga in seama, mai ales dupa ce mi-a facut...sa fie sanatos acolo unde e si, asta e, fiecare cu viata lui. oricum s-a intamplat acum cativa ani...acum am dragostea cu care vreau sa stau toata viata...
Dat fiind ca va revedeti dupa mult timp, totusi a mai ramas ceva intre voi...cred ca pentru inceput n-ai avea cuvinte, apoi poate ati incerca sa vorbiti si inima ta ar bate din ce in ce mai tare...Se spune ca prima iubire nu se uita niciodata, nu? Si cam asa este, mai iti raman anumite sentimente la adresa acelei persoane
:*
Daca a fost dragoste adevarata, inima o ia din loc fara sa vrea chiar daca acum esti cu altcineva, nu se uita prima dragoste, si da dai mana cu el sau ea depinde, si vorbiti normal caci nu se mai pune problema unei alte abordari! Dar primul gest ar fi sa ma retrag putin mai in spate si sa ma intreb:este el?