Cand incepi o relatie.in primul rand nu tragi concluzii pe baza celor auzite sau ce spune horoscopul.Initial incepi sa vorbesti cu acea persoana, vezi daca aveti lucruri in comun, daca aveti pe ce teme sa discutati, daca este atractia reciproca...sunt foarte multe care se intampla treptat.Tot ceea ce tine de horoscop insemna generalizare... u ai vrea ca cineva sa-si faca o parere despre tine doar ca a mai cunoascut o persoana de aceeasi zodie? Relatia dureaza atata timp cat exista comunicare, respect, atractie.cat vor cei doi sa dureze...
Cel mai aiurea lucru este sa dai crezi ce spun compatibilitatiile dintre zodii! ...relatia va merge doar daca exista iubire reciproca, implicare a ambilor amorezi, dar asta nu o sa poti observa niciodata mai bine ca atunci cand o sa apara un moment mai putin placut, atunci se vede daca e iubire sau doar o simpla companie care pana la urma ajunge la obisnuinta, plictiseala apoi la despartire.bafta.
Pana nu incerci nu ai de unde stii! Relatia se bazeaza in primul rand pe sentimente si apoi pe intelegere.Sentimentele nu tin de zodie, poate daca vrei intelegerea, comunicarea sa depinda de asta. Si ca sa mearga totul bine, ai un avantaj. Te cunosti pe tine, il cunosti pe el.Mergi pe principiul :ce tie nu-ti place, altuia nu face.Sa ai o relatie frumoasa, sa investesti suflet si ratiune!
Buna!
Imi pare rau, eu nu cred in zodii.
Important e sa va intelegeti, sa va respectati si sa va iubiti, atat!
Hai sa iti dau un exemplu. Este un baiat care te place mult, e rac. Dar tu nu ii dai atentie caci ai auzit ca nu sunt compatibili sau ca nu va dura mult relatia. Si de fapt dupa o vreme sa iti dai seama ca chiar iti place de baiatul acela, dar l-ai ratat.
Iti spun sincer, nu te mai lua dupa zodii, nu ajut la nimic.
Sentimentele sunt cele mai importante!
Bafta!
Nu cred in zodii. Daca sunt sentimente, incredere, respect, restul vine de la sine, nu conteaza nici varsta, nici zodia, nici inaltimea, nici latimea. Pur si simplu o relatie se defineste cu alti parametrii.
Depinde doar de cei 2. Este posibil sa reziste sau nu. Totul tine de respectul, dragostea si intelegerea intre cei 2.
Mda la mine relatia nu a mers, si eu si el eram gemeni. Prea orgoliosi, incapatanati si niciunu nu era dispus sa cedeze
si nu a mers
Poate sa reziste daca te atrage o persoana cu caracteristici asemanatoare de ce nu, sau poate sa nu reziste cand intervine monotonia...eu is de parere k doi oameni cu personalitati diferite s-ar intelege mai bine; contrastele se atrag... binenteles k depinde si de voi...
Da dar am auzit ca nici odata doi raci nu o sa reziste intr-o relatie lunga...
Depinde de la persoana..la persoana...eu cunosc un cuplu care ambii sunt raci si se inteleg de minune
anonim_4396 întreabă: