anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ar putea o fata sa se faca respectata de catre baieti, dar si de catre celelalte fete care nu o suporta?

10 răspunsuri:
| igori001 a răspuns:

Sa fie simpla sa fie ea insusi, sa nu caute imposibilul, comunicabila si intelegatoare

| Pitic a răspuns:

Impunandu-te spunandu-ti punctul de vedere mereu si obiectand, cand nu iti convine ceva spui in fata si gata, daca vre-0un baiat intrece masura nu reactiona volent si nu chicoti, fi serioasa si spune-i ca glumele lui nu au scai la toata lumea.
nu stiu cu fetele, astea mereu sunt mai rautacioase si invidioase, gaite ma enerveaza huua nu le suportrolling on the floor, fetele hm. cred ca ar trebui sa le ignori si daca ele te iau peste picior raspundele ca atare, adica nu le baga in sama daca vezi c a se poarta urat cu tine dar daca te jignesc sau asa ceva raspundele si tu.
eu zic sa fiii u insuti si sa nu te cobori la mintea altora.

| st3lu07 a răspuns:

E foarte important sa stii in ce fel iti doresti sa fi respectata,mai apoi sa te intrebi daca tu oferi respect. In orice caz acest respect de care tu vorbesti este un element care in viziunea multora se reduce la trecutul pe care l-ai avut,ce prieteni ai, ce atitudine ai, cum reactionezi etc sunt detalii care traduc acest respect.

| baby123 a răspuns:

Sincer e greu...trebuie sa fi intr-un fel pentru fiecare in parte nu prea poti sa ii faci pe toti sa te placa iti spun din propia expierenta. Si daca esti buna cu toti mai tarziu s-ar putea sa te ia de fraiera. Mai bine sa ai cateva prietene foarte bune decat sa fi fraiera tuturor.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ca sa nu te suporte fetele,inseamna ca ceva al tau le starneste rau! Poate esti prea frumoasa,poate te imbraci prea bine,poate inveti prea bine,nu stiu,ceva gelozesc la tine! Da-le de inteles printr-un comportament simplu,lipsit de infatuare, ca esti o persoana buna si ti-ar fi drag sa se apropie de tine.
In ce priveste baietii, aici e alta poveste.Ca sa te respecte baietii,in primul rand trebuie ca tu sa te respecti pe tine,sa nu-ti schimbi iubitii ca pe culoarea la oja,de trei ori pe zi, sa stii sa te si apropii de ei si pana la ce distanta, sa suporti o gluma mai nesarata fara sa pozezi in victima...Sunt multe.
Important e sa nu te faci de ras in fata nimanui,sa fii curata si ingrijita, deschisa, suficient de sincera si bine crescuta.La varsta ta, criticile se isca din nimic si sunt necrutatoare!
Succes!

| unknow a răspuns:

Fa ca minesmug vezi-ti de drumoul tau, urmeaza-ti visele! si in momentul in care auzi, sau vezi chestii de genul asta, rautatii, sau vorbe! da-te cu tupeu la ele! nu le lasa sa zica nimic! e mult pana pui una cu botu` pe labe, ca dup`aia nu mai indrazneste nicina sa mai zica ceva! happy

| Laya a răspuns:

Respectul se castiga si asta-n timp. Nu ai nevoie de respectul tuturor, e de ajuns ca cei pe care-i cunosti tu, cu care te-ntelegi, stiu ce ai in cap, te respecta si te apreciaza pentru ceea ce esti tu, ca om in primul rand. big grin

| BlueBird a răspuns:

Fii tu insati si lumea o sa te placa. Daca nu se intampla asta nu terbuie sa te lasi descurajata. Unii oameni sunt invidiosi dar tu trebuie sa fi cu capul sus. Nu terbuie sa lupti ca sa te placa toate colegele tale care habar nau ce-s cu ele big grin

| Plague a răspuns:

Mai rare fetele care sa impuna respect...mai ales de cand cu curentul piţipoancelor. iti recomand sa nu incurajezi prostia si pipaitul, si sa nu fii despuiata. ca baiat, eu nu respect fetele care nu se respecta pe sine, si pot sa zic ca nu am respect pentru mai mult de 10 fete din cele peste 100 pe care le cunosc. daca vrei respect trebuie sa il ceri, nu te lasi pipaita si nu incurajezi fraierii sa isi bata joc de tine cu comentarii de genu "buna pi**a", tii prostia la departe, si respectul vine de la sine. ca sa te respecte fetele - aici nu stiu ce sa zic...le bati?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Plague: nu le bat :p ma refeream la faza ca sunt multe fete,care comenteaza, barfesc si imi poarta pica, fara ca eu sa le fi facut vreun rau! angry chiar nu-mi place lucrul asta.le roade invidia smug mersi tuturor de pareri :p