Pentru mine functioneaza cam asa. Vreau sa-mi ofere afectiune (cat mai multa ) dar sa stie si cand sa-mi ofere putin timp liber. Vreau sa ma provoace din punct de vedere intelectual si nu doar fizic. Vreau sa stie cum sa se comporte in societate si sa aiba o educatie buna. Vreau sa fie sincera si sa-si arate sentimentele pe care le are fata de mine cat mai des posibil.
Nu inteleg intrebarea ta. tu vrei sa fie o relatie de durata sau vrei sa sufere baiatul?
Pai sa aveti incredere unul in altul si nu va certati pentru lucruri de nimic si el poate sa fie trist din cauza ca te iubea si nu vroia sa se termine bafta
Pai principalul motiv pentru ca sa dureze mult este sa aveti incredere unul in altul si sa fiti sinceri unul cu altul iar daca tu de exemplu vezi ca tine prea mult la tine spune-i ca nu-i poti impartasii sentimentele cel putin sa stie si nu-i da papucii cum afli lasa relatia sa se raceasca mai lent te distantezi incet.CEl mai bine ar fi sa faci cum faceam si eu uneori o sau il faci sa te lase el si sa creada ca el a vrutasa nu sufere nimeni
Ai du-te si va sexy de 2 ori cu el si a trea oara nu il mai lasa sa plee si facei sexy de la ora 10 pana la 4 si
atat
Sa mor daca pricep o iota din ce ai scris...doamne...ce analfabet