De cele mai multe ori ce ai "in vis" nu corespunde cu realitate.visul e ceva spre care tintesti insa, cel putin din experientele mele, ceea ce visezi nu se si concretizeaza.Eu zic ca ar trebui sa cauti ceva sa-ti placa la acea persoana si apoi sa te gandesti ca e ca si "in visurile tale".
Acum cateva saptamani as fi zic ca eu nu am un vis cum mi-as dori sa arate o fata, fata visurilor mele
acum insa...am preferinte exacte
roscata, ochi verzi sau albastri, par lung
bruneta, ochi albastri, par lung
nu pra mari diferenta numai NU blonda
Brunet, alb, ochii caprui:X si un ceas pe mana[ador baietii care au ceas pe mana, nu stiu dc]
Sa arate bine, sa aiba multi bani, sa fie stilat, sa ma asculte, sa ma sustina financiar, sa fie frumos, inteligent, sa ma asculte atunci cand vreau sa ii povestesc cate ceva, sa imi acorde atentie, sa imi faca foarte des cadouri scumpe, sa ma iubeasca, sa nu ma intele, sa aiba mai multe case, sa imi fie alaturi la greu, sa aiba mai multe masini foarte scumpe, sa fie glumet...Cam atat Asa trebuie sa arate barbatul visurilor mele...se vede ca nu sunt deloc pretentioasa
Aooooleooooooo
pai bruneta/blonda ochi caprui/albastri pote si versi sa aibe tate cur
FrUm, inteligent, educat, politicos, grijuliu, misterios, glumet dar si serios, sa fie''cool'', sa fie bun la suflet, intelegator dar sa aiba cateodata fata de ''baiat rau'', sa aiba oki frum.sa fie puternic
si in sf sa aiba si niste bani ca...nah :-J
Saten-castaniu...ochi albastri, bine facut, generos amabil istet, iubitor, frumos(bine inteles)
cristina1983 întreabă:
Probot38 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: