| guesswhoc a întrebat:

Cum ar trebui sa fie fata in prima sa noapte cu un baiat? Comportamentul,vorba, imbracamintea, tot ce ar conta!

4 răspunsuri:
| MasterYoda a răspuns:

Dezbracata

| papusica987 a răspuns:

Buna,eu cred ca trebuie sa fie asa cum e ea mereu.
Sa aiba incredere si sa se lase dusa de val.
Sa nu vorbeasca prea mult si sa suporte cu decenta durerea(daca e virgina)nu sa tipee ca nebuna, pentru ca dupa parerea mea e deranjant pentru baiat.
O lenjerie mai sexy ar fi ok.

| AAARRR a răspuns:

thinking conteaza cum e imbracata? nu cred orkm o sa fie dezbracata intr-un final deci nu conteaza imbracamintea. bine cat mai lejer sa nu se chinuie tipu sa o dezbracelaughing. sa vorbeasca cat mai putin in timp si daca e virgina nu spun ca sa nu tipe eu am planslaughing))) big grin doare al dracu de tare pe moment ma gandeam sa renunt si sa ma galugaresclaughing)) bine glm. asa revin. sa se lase dusa de val si sa se increada in baiat daca nu e vreun dement care o baga din prima. Daca e virgina fata trebuie luata incet DOARE AL DRQ DE TARE...

| BeBe_9214 a răspuns:

Heiii:d Nu poti sa iti impui cum sa fi,mai ales avand in vedere durerea,nu ai cum sa fi dulce si sa te prefaci, mie imi cam venea sa ma arunc pe geam de durere, abia am suportat, dar depinde de organism.
Imbracamintea nu conteaza, oricum va ajunge dezbracata.
Vorba mai putina, mult pupat si chestii din astea.