Da, asa e. E foarte greu sa gasesti un barbat care sa iubeasca o femeie, si sa o si respecte. E asa plina lumea de barbati care au impresia ca femeile sunt slugi. Si pe langa asta, le mai si inseala si injosesc.
Si mersi mult :* La fel
Of, cu tine nu se poate. Ești mult prea irascibilă...
Daca stai sa te gandesti la cate sate si orase pline cu puri-tarani (ma refer la ambele sexe) sunt in Romania, cred ca femeile care stau sa aiba grija de copii, fac de mancare pentru toata familia, fac zilnic curat, calca si spala si sunt mereu puse la curent cu scoala copiilor, iar in schimb primesc doar un mers la restaurant sau o bluza din Mall, sunt mult mai multe decat cele de care zici tu, ca au barbati soferi de tir de exemplu, castiga mii de euro/cursa, iar ele stau cu p***a in sus si toaca banii. Da, exista si femei asa cum le-ai descris tu, dar barbatul doar munceste, si femeia poate muncii cot la cot cu barbatul, sa aduca bani acasa, insa ea ca femeie are obligatiile sa aiba grija de casa + familie. E corect sa scoti ochii unei femei pentru un parfum sau o bluza, in schimbul "Serviciilor" ei in casa?
Am citit ce s-a mai scris mai jos... Adica toti barbatii sunt niste jegi si femeile sunt "perfecte"? Barbatii cat si femeile suntem niste scarbe (astia fiind majoritatea), mai sunt persoane cu bun simt
Poate ca sunt irascibila. Dar macar eu nu zic chestii care ma fac sa par o profitoare, pe care apoi sa le neg.
Uhm...Habar nu am cine a scris asta, si sunt sigura ca eu nu am facut-o. Sincer, am citit doar comentarile ca raspuns la ale mele.
Nici eu nu cred ca femeile sunt perfecte. Majoritatea se dau perfecte cand de fapt sunt bitches, sau profitoare. E la fel de greu sa gasesti o fata de treaba, cum e sa gasesti si un baiat de treaba.
Dar...asta e lumea in care traim. Banii si silicoanele conduc totul
Genul acela de familie unde barbatul si femeia sunt egali nu există și nu va exista niciodată. De ce? Pentru că mereu va exista lupta aceea pentru putere, acea competiție între parteneri. E doar instinct animalic. Nimic mai mult.
După părerea mea femeia perfectă este femeia cu care te înţelegi cel mai bine indiferent de situaţia în care te-ai afla sau s-ar afla, este femeia alături de care trăieşti o viaţă (oriunde, oricând, oricum şi oricât), trecând prin bucuriile şi greutăţile vieţii, ajungând la o vârstă respectabilă, ţinând unul la celălalt ca în prima zi, este femeia pe care o iubeşti şi te iubeşte necondiţionat.
Sa sti ca te sustin! Nu trebuie sa ajungem "slugile femeilor", dar nici ele slugile noastre.Corect?
Sincer, nu prea pot
Si complet egali nu, dar macar aproximativ egali se poate.
Fata perfecta nu exista, poate doar papusa barbie gen Dragusanu pe plan fizic, ca in rest e varza!
Nu cred ca fata perfecta ar fi asa de buna pentru un baiat.Adica vedem cu totii pe la TV fete siliconate si machiate care par perfecte.(ex ar fi andreea mantea). Parca e o papusa.Ea la 60 ani o sa aiba un corp ca la 100 ani.Deci mai bine ai fi tu insati si sa nu te preocupe sa fi perfecta.
Nu exista persoane perfecte, ok sunt in acord cu voi, dar exista persoane perfecte pentru mine, x, y.z.Deci o fata perfecta pentru mine:Fizic.1.60-1.70,kg corespunzatoare cu inaltimea, bruneta, ochii. nu conteaza culoarea atata timp cat ma da pe spate cu o privire Sa fie desteapta,(nu cer sa fie nu stiu ce doctorita dar am nevoie de cineva cu care sa pot purta atat o discutie serioasa cat si una mai simpla ). Prefer persoanele calme, cu rabdare ..sa fie si fidela normal.In rest nu stiu, cam astea sunt principalele „pretentii" sa le zic asa Daca imi va placea partea interioara la o fata automat imi va placea si restul.
Nu exista fata perfecta,sau om perfect,depinde de mentalitatea fiecaruia,cum o percepe,de exemplu daca un baiat iubeste o fata enorm,din tot sufletul lui,daca il intrebi pe acel baiat iti va spune ca asa arata fata perfecta, sau invers, intre noi toti exista multe diferente pe care le creem noi singuri, mentalitatea baietilor din ziua de azi caracterizeaza fetele perfecte ca fiind cu sanii mari, fund mare buze s.a toti dintre noi avem pareri total diferite despre perfectiune!
Well..hard onePai..nu stiu multi baieti ar fi interesati numai de aspect in cazul meu prefer sa vad modul de gandire, sa nu se enerveze repede, dar sa nu fie nici prea ..cum sa zic..fraiera ^^ adica, sa isi impuna parerea si sa nu fie chiar de acord cu orice si da, ca orice baiat, as prefera sa arate cat de cat bine ^^
Naturala asa cum a fost nascuta oameniilor trebuie sale arati si defectele deoarece acum te plac iar dupa te lasa
Dupa parerea mea fata perfecta ar trebui sa fie asa:
1) sa nu inceapa sa planga sau sa faca nervi daca s-a murdarit putin
2) sa nu fie vreo proasta/ iculta care daca o intrebi de bujia de la masina sa se uite pe sub roti
3) sa aiba acealeasi pasiuni ca si mine: mecanica auto
4) sa nu fie vreo obsedata de mall si shopping
5) sa fie loiala si sa poti avea incredere ia ea
6) sa fie bruneta
7) sa aiba si ea acolo niste forme
8) sa nu fie vreo curva care o stie tot orasul ce a facut cu gura sau pe centura
9) sa fie si inger si demon in acelasi timp, nici prea blanda dar nici prea dura
10) sa nu fie vreo grasa dintr-aceea care cand sta pe scaun ocupa 2 locuri, sa fie mai slabuta
Buna deci eu am citit comentariile si cred ca am obs ca se cearta o fata si un baiat.....Asta e ceve normal pentru ca toti avem opini diferite si nu vom fi de acord mereu...
Dar am si eu o intrebare :EXISTA OM IMPERFECT?
Si as vrea sa mi raspundeti.
Si am as vrea sa ti raspund la intrebare autoaro : eu cred ca toti si toate creaturi suntem perfecte.....pentru ca asa ne-a lasat Dumnezeu,!
Atat va pup! Bye
Salut. Pentru mine fata perfecta este asa: (chiar daca pentru unii li se va parea ciudat)- am 14 ani si iubita sau fata perfecta cu vreti voi sa ii spuneti ar trebui sa fie:
-nu imi place cand poarta tocuri, niciodata deoarece isi deformeaza picioarele
-sa nu se machieze pentru ca isi afecteaza tenul
-sa nu se vopseasca
-sa fie frumoase din,, fabrica'' si sa nu aiba par ca sa nu se epileze (urasc cand fetele se epileaza) daca are par da ii sta urat daca are doar pufisor nu trebuie aplicata epilarea de niciun fel
-daca eu nu am avut niciodata un sarut nici ea sa nu fi avut vreodata unul
- sa fie virgina
- sa fie linistita sa nu umble toata ziua pe afara si sa nu se culce foarte tarziu
- sa aiba prieteni linistiti
Stiu ca genul acesta de fata nu exista si niciodata nu cred ca o sa gasesc o fata sa indeplineasca toate conditiile. Bine inteles ca nu o sa refuz fetele care nu indeplinesc toate alea ca sunt constient ca nu o sa gasesc in viata mea o fata cum mi-o doresc eu. I-a imaginativa o fata asa: frumoasa din fabrica, sa nu aiba nevoie de machiaje si alea alea sa fie super fara, sa fie cuminte... eeee. cum ar fi?