Daca vr sa ii trimiti un mesaj scris poti sa ii spui asa: am simptit ca tu ai ceva special de prima data cand te-am vazut si de aceea vreau sa iti spun din tot sufletul si din toata inima cu toata sinceritatea ca te iubesc cum nu am iubit pe nimeni.
daca vrei sa i-o spui cu gutita ta spune ce simpti tu fii spontan de exemplu: gasesti un moment potrivit si ii spui pur si simplu te iubesc si nimic mai mult. sper ca ti-am fost de ajutor
Unei fete ii va placea intotdeauna sa-i spui ca o iubesti, atunci cand stie ca esti sincer.
Deci spune-i "te iubesc". Mai ales daca simti asta, spune-i de 5 ori pe zi, ca nu se supara.
Mai sunt si alinturile, care mie mi se pareau niste prostii, asta pana am intalnit pe cineva pe care sa iubesc cu adevarat. Si atunci nu mi s-au mai parut ridicole. Si ii ziceam in fel si chip.
Lasa-le dracu' de mesaje, nu-s o varianta. Du-o undeva in parc sau intr-un loc unde sa fiti doar voi doi, pe inserat ( optional cu vreo sursa de lumina difuza prin apropiere, nu e obligatoriu da' adauga o tenta de romantism atmosferei ) si spune-i direct cele doua cuvinte, dupa care sarut-o pasional. Niciun mesaj sau " dragalasenie " nu se compara cu asta. Sa-ti zica vreo fata de pe aici daca nu am dreptate!
Vrei sa spui ca vrei sa o minti si nu stii cum si te-ai gandit sa o cuceresti prin cuvintele altora. Fii responsabil si spune-i tu asa cum crezi.