| blondy_6656 a întrebat:

Cum ar trebui sa ii spun prietenului meu ca numai vreau sa fiu cu el? explicatii funda
Vedeti voi eu sunt impreuna cu un baiat de 5 zile si nu mai imi place de el...
doar ca el tine la mine si nu prea stiu cum sa ii spun

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, pfff deja nu iti mai place de el?hee hee...pai asta e, mai bine fi sincera cu el si spune-i ca nu mai vrei sa fi cu el, propune-i sa ramaneti amici si sigur va intelege situatia; dac anul il placi nu are rost sa ii dai false sperante sau sa fi cu el aiurea;
De exemplu poti sa-i spui ca nu esti inca pregatita pentru. o relatie ca sa nu ii spui chiar asa direct:nu te plac! Suna aiurea si l-ar durea; mai bine cauta un pretext, dar sa ii vorbesti frumos si sa nu il faci sa se simta penibil, asta e, inimii nu poti sa ii comanzi!

5 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Spune-i sincer in fata ce simti.

| ● Ďعw a răspuns:

Nu cred ca are cum sa tina la tine din mom ce sunteti de 5 zilehappy
spune-i p un ton frumos, cald ca sa zic asa (ma ref nu sa zici d odata)si adu vorba despre relatia voastra in general si spune-i parerea tha si anume ca nu va mai potriviti si etc... dar ati putea ramane buni prieteni...

| Ada... a răspuns:

Bunawinking! Ii poti spune ca ti-ai dat seama ca pentru un timp ai nevoie de singuratate, ca deocamdata nu mai ai timp pentru o relatie... Spune-i ca puteti fi buni amici, pentru ca niciodata nu strica un prieten, mai ales daca tine la tine. Iar daca va tine la tine cu adevarat este imposibil sa nu te inteleaga. Am avut si eu o situatie similara, doar ca eu eram cu respectivul de un an si ceva, iar el, din fericire m-a inteles si acum suntem foarte buni prieteni. Dar tine-l aproape si nu il face sa te urasca pentru ca mai tarziu ti-ar putea parea rau...

Bafta>big grin

| smileyface_4718 a răspuns:

Spune-i ca ai nevoie de o pauza, ca inca nu esti pregatita, ca nu are rost sa ii creezi sperante si iluzii desarte, daca nu tii cu adevarat la el. Ii spui, ca este un baiat de treaba, dar ti-ai dat seama ca cel mai bine este sa fiti amici, cel putin pentru o vreme!

| miss sunshine a răspuns:

Oricum i-ai spune, daca tine la tine tot o sa sufere. Parerea mea este ca e important sa incerci sa fii cat mai sincera cu el, insa, in cazul de fata ar fi cam dur sa-i zici ca nu-ti mai place de el dupa cinci zile. Spune-i ca ti se pare ca te-ai grabit prea tare atunci cand te-ai decis sa-i accepti prietenia si ca nu prea e genul tau de baiat, asa la o a doua vedere. Si oricum ai face-o, cel mai indicat ar fi sa i-o spui in fata, fara intermediari sau la telefon; astfel o sa dai dovada de respect fata de el si nu o sa ramana cu impresia ca ti-ai batut joc de el.
Sper sa-ti fie de folos sfaturile!
Multa bafta!