Eu cred ca atunci cand un baiat place o fata se uita la ea mai des, adica o priveste de parca ar studia fata respectiva... cel putin aceasta este parerea mea, dar se poate ca baiatul sa fie si rautacios cu tine pentru ca deseori, baietii nu stiu cum sa-si exprime sentimentele...
Pai, roseste cand vorbeste cu tine, sta mult pe langa tine, iti cere informatii despre baietii cu care stai si pe care el nu-i cunoaste, se uita la tine si cand te uiti la el intoarce privirea in alta parte si (cel putin mie) imi transpira palmele cand vorbes cu fata pe care o plac. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Buna! Cel mai usor sa afli asta este sa ii observi fiecare gest care il face. Daca se uita la tine incontinu, incearca sa se bage in seama cu tine, te face sa te enervezi, incearca sa te cunoasca si multe altele. Daca si tu il placi, raspunde-i prin gesturi O zi buna.Pa pa
Pai daca te place ti`o va spune dar.depinde daca e un tip mai timid nu stiu daca ti`o va spune.iti poti da seama din gesturile lui succes!
Cand te baga in seama toata ziua, cum ar veni trage de tine sa vorbiti, iti zambeste tot timpul, etc