Caută subiecte comune: școala, colegi, muzică, filme, sport sau ceea ce știi tu că vă leagă ca preocupări. Apoi discuția va decurge de la sine
Daca nu esti in stare sa intretii o conversatie, cum te astepti sa intretii o relatie?
Nu-i mai pierde timpul acelei fete.
Numai eu stiu cu cati din astia m-am vazut.
Pe net erau ok si fata in fata ne uitam unul la altul.
Mai ales eu, ca in general sunt satula sa preiau initiativa.
Voiam sa vad cat dureaza penibilitatea, pana sa scoata o vorba.
Numai beti erau sufletul petrecerii, in rest, vai si amar.
Timp pierdut. Mai bine stai acasa si work on your issues.
Sunt 2 tipuri de astfel de muti: ori sunt prosti de dau in gropi de nu-s in stare sa comunice, ori sunt foarte timizi in fata femeilor, si le vad superioare si se pierd in fata lor, iar astea sunt complexe. Ceva imi spune ca esti al doilea.
Si ele fac kk la wc si de multe ori miroase mai urat ca la baieti.
Stii de ce ne sangereaza vaginul o data pe luna? Pentru ca e atat de aproape de fund, si nu mai suporta tortura de la miros. Damful ala doare pana la sange. Sa zicem mersi ca nu ne sangereaza in fiecare zi.
La asta sa te gandesti de fiecare data cand te vezi cu una.
Si cand iese de la baie o intrebi ca in bancul ala "ce faci frumoaso? Te-ai c***t? Lasa ca stiu eu ca rahatul tau pute mai tare ca al meu, lasa arfele de diva"
Pana la urma ai gasit ceva?
N-am gasit persoana cu care sa stau fata in fata, sa ne uitam unul la alta/altul si sa ne intelegem din priviri alegand victime si planuind crime.
Still lookin'.
Dar pentru inceput, ai putea sa te oferi ca prima victima...a mea.
Incepe cu subiecte, banale, astfel încât să vă simțiți amândoi in largul vostru, apoi totul va decurge de la sine.