| LadyM_7443 a întrebat:

Cum ar trebui sa ma comport cu un baiat care m'a placut, dar acum are ceva cu mine, si ma injura din senin, si imi zice tot felul de chestii, si ar vrea sa ma bata, si as vrea totodata sa ma lase'n pace, dar totodata simt ca incep sa'l plac [ chiar daca stiu ca nu e bine ]?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce faci tu? Îți place de unul care nu știe să fie civilizat și te mai și amenință?
Doamne ferește.
Stai cu el deschis de vorbă și vezi ce vrea, dacă nu se potolește îi spui tatălui tău să stea cu el de vorbă ca de la bărbat la bărbat!
Pa, pa.

7 răspunsuri:
| FirstState a răspuns:

Unii baieti isi arata dragostea pin comportamentu rau

| User a răspuns:

Deci. te injura si vrea sa te bata, iar tu incepi sa-l placi... Stiai ca esti... dusa de-acasa?

| TheSunWillBeHere a răspuns:

Pai.aceeai problema o am si eu.dar eu am discutat cu mama mea si a zis sa incer sa nu mai vorbesc cu el... poate va fi mai bine.
Bafta!
fundita?

| alliwtsa a răspuns:

Sigur i-ai facut tu ceva de se poarta asa cu tinehappyprobabil e gelos...sau chiar nu te sufera

| Dominicc a răspuns:

Mai, nu prea se intelege intentia ta.
Ideea e ca nu cred ca e momentul potrivit sa-l placi, de ce? pentru ca:

- Poate el vrea sa scape de tine prin comportamentul lui
- Poate e prea imatur in comportament... si exagereaza ca un copil mic ( daca nu o fi deja unul)
- Poate asta e felul lui, mai violent.

Nu se stie daca inca te mai place. Dar faza e ca nu te poti apropia de o roata cu zimti cand se invarte, Sper ca intelegi aluzia.

Ideea e sa nu ii dai atentie, nu-l baga in seama, nu-l privi deloc. Cand va prinde ideea si va deveni mai calm, puteti vorbi, spune-i tu de fapt, bai. eu te plac sau. oarecum te plac dar tu tot te comportai prosteste, sper ca ti-a venit mintea la cap.

Daca va continua asa, pune-ti poftaa in cui si cauta altu mai bun, capabil, etc etc.

| Leon a răspuns:

La cate figuri ai avea in cap nu ma mira deloc...

| andra_9523 a răspuns:

Pai comportamentul lui e foarte dificil si des intalnit ...si sigur ceva a generat aceasta schimbare radicala... poate el te place si a devenit gelos pe faptul ca tu dai atentie si la alti baieti,sau poate are o problema grava de comportament. Daca vezi ca acesta situatie continua te-as sfatui sa iei masuri pentru ca niciodata nu se stie ce se poate intampla, totul e spre binele tau si cum ai tu grija de tine, nu poti sa placi o persoana care iti face rau din toate punctele de vedere