| Briceis a întrebat:

Cum ar trebui sa ma imbrac la o intalnire cu un EL special? el e un tip mai aport...si nu am idee puteti sa-mi dati voi?batting eyelashes mersi:* dau funda!

Răspuns Câştigător
| Nextone a răspuns:

Asta depinde foarte mult de varsta si de unde mergeti cat si de in ce moment al zilei va intalniti. Daca mergeti doar la o plimbare mai pe ziua nu te sfatuiesc sa iti iei patofi poate doar o rochita dragura de vara si ceva sandale sau niste pantaloni scurti si o bluza frumoasa(deosebita). Daca in schimb mergi mai spre seara tarziu-spre noapte intr-un club sau restaurant iti poti lua tot o rochita mai sofisticata putin si pantofi.Sa nu exagerezi dar nici s anul ascunzi prea mult pentru ca este prima intalnire si trebuie sa surprinzi prin ceva.Ia-ti ceva care sa iti scoata in evidenta ce ai tu mai frumos! Succes la intalnire!

9 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Imbracate cum te imbraci tuh de obicei ca el asa tea placutwinking cum esti tuh cu adevarat. imbracate in ce iti sta mai binewinking

| elasexygagica a răspuns:

Imbracate cat mai sexy, fi senzuala, poarta un decoletu generos, o sa transpire tot love struck

| RadXx a răspuns:

Pai:daca ati plc negrul ati sugerez costum negru cu cravata neagra pantofi negrii ca sa se asorteze hainele antelegiwinkingsi pantaloni negri sau daca ati plc albu sau alta culoare pantofi camasa si pantaloni albiwinking gdbye

| Maria_7822 a răspuns:

Paiati o raochita nu conteazabatting eyelashestinuta in prima zi dupa incepi si uh sa te inbraci sport...

| PisyKiss a răspuns:

Pai ai putea sa te imbraci cu o rochie lunga sau scurta si cu niste pantofi cu care se asorteaza.

| faranume_3531 a răspuns:

Imbraca-te cum simti tu ca iti place. daca prietenu tau nu ii va placea inseamna ca nu ii place stilu tau.(credbig grin)

| Analy a răspuns:

Pai...o rochita (nu conteaza culoarea), pantofi cu toc de 10 cm (nu prea mari), accesori ( inele, cercei lungi, bratari subtiri), ciorapi de dama negri (din aceea subtiri), o poseta de culoare ca rochita dar ai grija sa nu fii prea o culoare.Poseta poate sa fie mica. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?batting eyelashesbig grinhappy

| Cynthiacynthia a răspuns:

Parerea mea.
O pereche de colanti negri.
O bluza neagra peste fund.
o pereche de pantofi platformaa :X.
Sau. cu toc mai mic!
Asa m-as imbraca eu! :*.
Sper ca am ajutat! happy

| LorDofPaiNNN a răspuns:

Tot ce a spus maria dar fara poseta...depinde de varsta daca iei poseta sau nu.