| anonim11xx a întrebat:

Cum ar trebui sa-mi conving prietena sa isi inceapa viata sexuala?

15 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Mi-a dat o lacrima cand am citit comentariul, splendid, excelent spus

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu o poti convinge cu nimic, daca nu este si dorinta ei de a face sex, orice formă de constrîngere din partea ta, fara ca ea sa dorească se numeste viol, si se pedepseste cu inchisoare. Asa ca momentan rezumă te doar la o simplă dar frumoasă prietenie, fără gînduri erotice.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ar trebui sa o convingi tu? Las-o pe ea sa se convinga singurica.

| corbulalbrosu a răspuns:

Prima data propune-i sa accepte sa intretineti tot felul de jocuri erotice sau chiar si anumite perversiuni sau fantezii sexuale printre care si petting. Daca vei reusi sa o convingi sa-i prestezi un petting "meserias" poti fi sigur ca ea va fi cea care se va urca peste tine si te va ruga sa intretineti cat se poate de rapid si sex real. Succes.

| mihai69 a răspuns:

Cu o sumă de enormă de bani.
Cu bătaia.
Cu vorba bună.
etc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai69):

Daca nu stie de frica, poate stie de rusine.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea nu vrea nu ai cum sa faci sex cu ea.

| UnBroken2016 a răspuns:

Daca tu crezi °ca vorbind cu ea o faci sa vrea sex ai probleme. Fao sa isi doreasca asta. Cu vorba nu faci nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu te am jignit, prost esti tu da?

| kandaraki a răspuns:

O fata nu trebuie convinsa sa faceti sex, totul vine de la sine, de la dorinta ambilor, daca sunteti inca mici, mai bine nu va apucati!

| OMFGConrad a răspuns:

Fă o labă şi trece, dacă nu vrea => viol => *** în cur.

| Fantastic7 a răspuns:

Cu psihologie inversa

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Gandire mecanica de,, handralau,, tu chiar crezi ca o fata este o masinarie ce se vrea,, tunata,, din cuminte in tarfa...

| DarySiNimicMaiMult a răspuns:

Pai nu poti. Daca ea nu vrea, nu o poti obliga, ca asta ar fi viol, si te poate spune la politie. Daca nu ai rabdare te duci la alta fata pe care s-o manipulezi.Multi vor asta. Dupa ce primesc ce isi doresc se despart de fata! Dar fata aia CATI ANI ARE? DAR TU? Posibil esti mai mare ca ea si ea are 16, 17 ani?

| LonelyHeart112 a răspuns:

Laba poate face minuni.