Daca va pleca peste 2-3 luni nu ar trebui sa te bagi intr-o relatie cu ea daca sti ca te va face sa suferi. Nu ar merita. Sau te poti duce si tu cu ea in Germania si asa puteti avea o relatie serioasa acolo. Dar asta ar fi o decizie greu de luat pentru amandoi.
Daca vrei neaparat o relatie cu ea incearca sa nu te implici emotional, iar cand va pleca iti va trece dorul de ea cand vei gasi alta fata si te vei gandi numai la ea.
Succes!
Sincer dupa cate am citit chiar se vede ca esti o persoana sentimentala. Nu are rost sa te culci cu ea ca apoi poate o sa prinzi drag de ea. Daca pleaca va fi nasol pentru tine. Gandeste-te bine daca merita sa risti. In fond te joci cu sentimentele tale. Referitor ca te macina gandul ca ar putea face sex cu alti baieti... Fiecare om este diferit. Sunt si fete si baieti care nu pun suflet. Dar daca pui suflet si 2-3 luni ii ceva timp si prinzi drag de ea, tie iti va fi mai greu. Gandeste-te de 2 ori daca merita. Mai sunt si alte fete cu care ai putea avea o relatie serioasa si merita sa te implici sentimental.
Ideea e urmatoarea(parere personala) : se vede din ce ai scris ca ti cu adevarat la ea si cred ca daca veti ajunge in pat si ea va pleca atunci vei suferi mai mult decat daca nu ati faceo. Daca stii sigur ca nu veti ramane impreuna atunci sfatul mu este sa nu treci la pasul asta.Te-ai rani mai mult pe tine si nu merita.Bineinteles daca vrei sa o vezi doar ca pe o aventura de o noapte atunci stii ce ai de facut.doar vezi sa nu-ti para rau mai tarziu!
Prietene, uite care e treaba: eu am 19 ani (azi am implinit), dar niciodata nu am avut o relatie de suflet, cu toate ca sunt un tip foarte sufletist.Merita sa incerci sa o iei doar ca pe o aventura, ca doar stii cum se spune - SUNTEM BARBATI! Oricum, multa bafta!