Pe asta se bazeaza si el ca vei fi pasiva, si vei incerca sa il ignori. sunt sigur ca 95% nu o sa riposteze, iar daca o face data viitoare baga ceva dur in poseta, ca ii faci model in cap
In nici un caz nu o sa incerce sa-i ia telefonul din mana...
Iti ia telefonul ii dai in cap, nu poti te duci la sectie reclami ca ai fost abuzat fizic si ca ti-a luat telefonul si gata. Ce pusca mea, am ajuns sa ne temem de tigani in propria noastra tara?
Nu te temi de tigani.Te temi de legea ha. dicapata din tara asta care nu-ti permite sa te aperi.Ala care ajunge primul la sectie este victima.
Cea mai buna metoda ramane urmaritul pana acasa la tiganus si terorizatul.
Nu il bagi in seama! Daca nu vrei sa ai probleme trebuie sa tratezi cu indiferenta acest gen de persoane. Sper ca am fost de ajutor
Ma refer in momentul exact in care o astfel de persoana se ia de tine. In cazul asta nu prea ai cum sa ramai indiferent/a...
Ii dai o poseta in cap si gata. poseta unei femei are lejer 10 kg. imi imaginez ca dupa o poseta in cap ai sa vezi viitorul
Chiar crezi? Nu, violenta nu functioneaza la mine. Nu am o conditie fizica prea buna.
Pe asta se bazeaza si el ca vei fi pasiva, si vei incerca sa il ignori. sunt sigur ca 95% nu o sa riposteze, iar daca o face data viitoare baga ceva dur in poseta, ca ii faci model in cap