Mmm... tu nu simti niciodata nevoia unui moment de ragaz cu prietenele tale? Gandeste-te ca poate nu a facut-o cu intentia de a te face pe tine sa suferi. Pur is simplu! asa sunt prietenii - te fac sa te detasezi de tot si sa uiti de tot si toate.
IARTA-L! iar daca te iubeste cu adevarat... faze ca aceasta nu se vor mai repeta :*:*:*
Tine la tine. dar prietenii sunt ca o adoua familie.eu cred ca tipul merita o a doua sansa cel puntin s-a deranjat sa te sune.Si tu iesi cu prietenele tale in oras .
Nu înseamnă ca a uitat de tine. Oricum şi el are prieteni şi mi se pare normal să aibă nevoie şi de ieşiri de genul. Poate să facă ce vrea şi nu trebuie să te superi pe el pentru ca a vrut să stea o seară cu prietenii.Ai grijă să nu-l pierzi pentru că o să se simtă poate sufocat după un timp.Mergi şi tu o seară cu prietenele şi sunteţi ok
In 3 cuvinte: Esti o egoista.Il vrei numai in fundul tau.Copilul mai vrea sa respire, sa mai steie la o vorba cu prieteni, sa mai iasa si fara tine.
Chiar crezi ca faptul ca a iesit cu prietenii lui inseamna ca nu te iubeste?
Daca asta crezi te'as sfatui sa il parasesti.De ce? Pentru ca tu nu ai habar ce inseamna a iubi
Ps:Tu la orice miscare a lui ne intrebi pe noi ce sa faci, cum sa reactionezi? asta am dedus din toate intrebarile tale. Tu numai ai decizii proprii si asta o sa te aduca foarte jos
Esti prea plina de tine Crezi ca daca sta cu prietenii lui la o bere, nu te mai iubeste? E baiat... e om...are nevoie sa fie inconjurat de prieteni. Tu tot timpul esti dupa el: Ce ai facut? Cum ai facut? cand ai facut?
Odata si odata el o sa se sature.Las'o mai moale
Ps:Tu la orice miscare a lui ne intrebi pe noi ce sa faci (din intrebarile anterioare asta inteleg)? Tu numai ai putere de decizie? Daca tot asa continui ajungi rau :]
Eu cred ca tu nu poti sa stai o clipa fara el asta e rau el a vrut sa stea si el cu parinti lui poate ia rasplatid ci ceva poate avea ceva de vorbit cu ei nu stiu, si nu tea sunat pentru ca nu e politicos cant stai cu cineva sa stai la taclale pe telefon deci nu e vina lui e a ta.