| Zz9 a întrebat:

Cum ar trebui sa reactionez intr-o relatie? Sunt cu o fata de 2 ani si 2 luni. Ea are 20 si eu 18 ani. Totul a fost bine in acest timp au mai fost mici scapari de ale ei dar nu s-a intamplat alte chestii. De 2 saptamani ea a plecat in Spania la mama ei si urmeaza sa se intoarca prin februarie. Acolo in Spania este un baiat care e innebunit dupa ea. Eu simt ca ma minte in legatura cu el s-a schimbat radical a inceput sa ma "minta frumos" ca ma iubeste si sa tac sa nu mai aberz si tot felul. Eu sunt innebunit dupa ea si o iubesc foarte mult si nu ii dau motive sa ma insele dar cred ca intr-un final se va lasa dusa de val si ma va insela cu "acel valy". Am incercat sa vb cu ea despre asta dar ma tot ia usor in ras/ nepasare zicandu-mi ca am chef de cearta. Vorbim zilnic pe skype si la tell dar nu stiu cum sa mai procedez as vrea sa o fac sa imi spuna adevarul. Nu pot dormi nici noptile. Nu stiu ce sa mai fac.

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Poate ca e impresia ta.Dar nu ai ce sa ai faci daca ea nu da dovada de maturitate si cade in plasa la toti.Ea nu intelege ca poate ala o vrea doar pentru sex.Adu-i in vedere acest aspect si faptul ca tu esti singuru care o iubeste si ai stie felu.Asa ca ar trebui sa isi dea seama singura cine de fapt tine la ea si cui ar trebui sa ai fie fidela in continuare!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dar nu ai vazut nimic,nu ai vreo dovada ca e cu ala doar banuiesti din banuieli nu poti trai,cum e fata are nevoie asa ca poate are o aventura cu acel valy dar asta e doar o ipoteza tu o cunosti mai bine daca vezi ca s-a schimbat e mai rece,nepasatoare ceva e mai ales ca sti ca ala e innebunit dupa ea,suna nebunesc dar un drum pana acolo ar rezolva multe desigur fara sa anunti ca mergi la ea asa poate o prinzi cu el si te lamuresti asta daca nu te-a mintit unde a mers,practic cea ce crezi sunt vorbe nu dovezi, cine stie unde s-a dus si din ce motiv, numai crede in vorbele oamenilor, crede in fapte, dovezi nu in vorbe

| unknøwn a răspuns:

Crezi că dacă-i spui tipei : "mdeah. ştiu că o să te vrajească ăla şi că eu sunt prea praf ca să nu-l alegi pe el." o impresionezi?
NU!
Dacă-i spui în schimb "E alegerea ta până la urmă. N-am nici-un drept asupra ta. Poţi să alegi ce vrei."
pun pariu că ceva o să se schimbe.
Adică o să vadă că nu eşti un tip frustrat de faptul că gagică-sa e vrăjită de altu, cu complexe de inferioritate şi care are o lipsă de încredere în sine.
Te gândeşti la faptul că o să o vrăjească ăla? Fix asta o să se întâmple!
Îţi cam distruge valorile "relaţia" asta.
Singurul eşec cu o femeie este să-ţi creeze frustrări. Şi la tine fix asta se întâmplă.
Te manipulează şi şantajează emoţional cum are ea chef. Tu eşti sclavul în viaţa ei, nu iubitul.

| lex79 a răspuns:

Ce inseamna scapari.
nu te respecta, te vede inferior ei si de asta crede ca i se cuvine sa faca orice.
cat despre discutii aberante in care vrei tu sa-i pui ei lesa... sa fim seriosi sunt enervante si plictisitoare si pentru una care nu ar fi tentata sa-ti puna coarne.
gelozia e un monstru mare si verde care consuma din relatie, daca faci asa o sa o pierzi mai repede decat daca iei o decizie rationala. ori ramai cu ea si nu omai suspectezi de nimic, ori ii pui punct pentru ca esti incapabil de a avea incredere in ea.