Poi:
1.Frumos
2.Cuminte
3.Deştept(nu orice fraeer )
4.Să-ţi facă cadouri
5.Să fie grijuliu cu tine
6.Să te alinte
7.Să nu te înşele
8.Să aivă ochii numai pentru tine
9. Să te IUBEASCĂ!
10.Să-ţi fie alături mereu
11.Să fi-ţi ca 2 persoane intr-un trup
12. _____________________________________________
Sper că te-am ajutat!
Eu am avut o nevasta si m-a inselat cand eu eram plecat in cursa lunga am trecut prin momente grele un timp dar uite acum sunt singur si ma simt mai bine ma simt mai liber e alta viata. Poate imi fac prietena cand ma pensionez asa are grija de mine cine stie.
Un baiat ar trebui sa fie sincer,sa nu minta,dar niciodata sa nu ascunda cand are ceva de zis sa ii spuna in persoanei iubite, sa ii faca pe plac fetei pe care o iubeste, nu ii nevoie neaparat sa fie inbracat in haine de firma, sa fie modest si mandru cand iasa in sat/oriunde cu persoana iubita.
Pai ar trebui sa se comporte foarte frumos.Ar trebui sa stie sa pretuiasca o fata cu adevarat, sa o trateze asa cum se cuvine.Sa fie pentru o fata nu numai un iubit sa fie un best friend sau chiar frate.Sa nu paraseasca persoana iubita la greu Etc.
Daca te gandesti putin gasesti multe chestii pe care le-ai vrea la un baiat.
Hey un baiat ideal este acela care te intelege,este langa tine la bine si la greu,are incredere in partenera,nu minte,spune ce are pe suflet,copilaros dar in acelasi timp matur,sa stie sa iubeasca,dragastot,tandru, jucaus, si km atata
Salut, sunt doar cateva lucruri foarte importante la un iubit(a). Sa te respecte, sa se poarte la fel de frumos cu ceilalti din jur ca si cu tine. Sa poti discuta orice fel de lucruri oricand. Sa fie de acord sa iesiti cu prietenii tai si prietenii lui impreuna, sa fie de acord sa-i cunosti parintii.
Daca astepti sabloane sa stii ca aceia te vor vrea doar pentru distractie. Dar cineva care este natural va fi onest si il vei cunoaste dintr-o 1000. Ai grija pe cine alegi!
Mentosaane întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: