Pay trebuie sa fie intelegatoare,sincera,iubitoare,ingaduitoare,sa iubeasca persoana de langa ea, sa o inteleaga, sa nu fie prea insistenta
Nu incerca sa te comporti altfel deoarece cel care te iubeste te iubeste pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce incerci sa pari a fi. Intr-o relatie comportate normal, da-i de inteles iubitului tau ca il iubesti, eventual ii poti spune asta... nu cred ca este nevoie sa-ti spunem mai departe.
Fata perfecta pentru mine ar trebuiii sa nu imi interzica unele lucruri cum ar fi sa nu bea,fumez si alte din astea, sa nu mi trimeata mereu mesaje cu te iubesc si alte din astea decat daca eu i zic primul asta, sa nu fie geloasa daca ma vede in prezenta unei fete (amica)o si cel mai important sa nu se supere pe el cand mai greseste cum ar fi sa bea putin si sa sarute o alta fata. sper ca o sa te ajute asta! funda?
LordHouse cred ca ti-a spus exact ceea ce trebuia.in schimb daca relatia nu merge inseamna ca baiatul nu e pentru tine:*
Cam in toate cazurile, baietii nu lasa de la ei prea usor, dar fetele fac asta mai mereu.
anonim_4396 întreabă: