| MusicLover a întrebat:

Cum arata fata/baiatul perfect pentru. tine?
Fata/baiatul visurilor tale?
Astept raspunsuri multe si dragute. funda la cel mai dragut raspuns!

9 răspunsuri:
| Baby a răspuns:

Inalt (1.80), slab, adica nu gras, sa aiba muschi, adica sa nu fie schilod, sa aiba un abdomen bine facut, ochi albastri, par brunet, amuzant, strengar, sa ma iubeasca, sa nu fie foarte sensibil, sa ma inteleaga, sa fie bine educat si sa nu umble cu mai multe.
Dar oricum, prototipul asta perfect si-l poate creea oricine, dar cand te indragostesti de un tip / o tipa, nu mai conteaza ca are parul blond si nu brunet, ca nu are 1.80 ci 1.77, ca e putin mai sensibil. Ii aceepti si defectele si partile bune. Asta e dragostea.

| Radioactive a răspuns:

Când l-o întâlni, îmi dau eu seama. În orice caz, nu arată ca poza ta de profil.

| Polaris a răspuns:

Să aibă urechi de pisică, rât, coadă de dragon, aripi de liliac, dinţi de iepure, ochi cu pupile verticale, de preferinţă roz, şi cheală. love struck

| Polaris a răspuns:

@Baby - Dacă n-are coadă de dragon nu merită interes.

| Rogzane a răspuns:

In primul rand desi cu totii suntem constienti ca fata/baiatul perfect nu exista noi ne facem un portret. Portretul baiatului care in opinia mea este ideal are un caracter puternic, este respectuos, inteligent, curajos, sincer, amuzant, preocupat si de altcineva in afata de propria-i persoana, serios, responsabil si in ceea ce priveste fizicul ar trebui sa fie placut, desi nu mi-l imaginez aratand intr-un fel anumewinking
Repet, toate calitatile enumerate mai sus nu poate sa le aiba sau daca le are inseamna ca are si o sumedenie de defecte laughing insa pe scrut ar trebui sa fie o persoana agradabilawinking

| Alexis_6755 a răspuns:

Sa fie destept, comic, sensibil, cavaler sa fie dragut (adica sa imi placa cum arata).

| Rallu a răspuns:

Nu exista fata/ baiatul perfect happy.

| meduzzza a răspuns:

Este asa cum mi-am dorit,iubaret, tandru, sa ma respecte asa cum sunt.Stau si ma gandesc ca iubirea este o mare putere care toti o putem folosi, dar multi o risipesc si nu stiu cum sa o foloseasca D-zeu a facut pentru barbat un tron, pentru femeie un altar.Tronul exalta,altarul sfinteste, barbatul este creierul, femeia este inima...

| CandyGirl_5618 a răspuns:

Nu cred ca exista fata/baiatul visurilor tale daca stai sa te gandesti asa poti astepta mult si bine, el/ea poate fi in fata ta si tu nu iti dai seama.

Întrebări similare