| mariaoana86 a întrebat:

Cum arata pentru voi iubitul/iubita ideal/a? (nu doar fizic).

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un om de caracter!
Pa, pa.

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Deci acea persoana pi care toti din noi o asteptam si la care visam nu exista! funda?

| Allexis a răspuns:

MoarteaDisco, tu faci caterinca sau nu te duce capul, asa, din default?

| Nicky29 a răspuns:

Iubit=persoana de care te indragostesti deci nu conteaza cum arata important este sa o iubesti intreaba-ma cum arata femeia perfecta si atuci o sa iti spun ca femeia perfecta este cea pe care o iubesc.

| danibv28 a răspuns:

Ar putea arata foarte simpla, fara chestii care sa iasa in evidenta, dar nici calcata de oameni, frumoasa inncat sa-mi placa mie, si apoi celorlalti, comportament respectuos (cei 7 ani de acasa...ma bazez mult pe asta) si cel imi important lucru este acela sa aiba acel " ceva" feminin, parfumu feminitatii! Mersi big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Invisible11 a răspuns:

În toate dezamagirile mele trecute cauzate de relatii esuate m-am întrebat ce anume lipsea din ele. Niciodata nu am gasit un raspuns clar. Poate daca as fi stiut nici nu ar mai fi fost esecuri... De fiecare data am ajuns la concluzia ca ceva era în neregula cu celalalt.

În fond, cred ca iubitul ideal nici nu exista, la fel cum nu exista relatie ideala sau iubire ideala. Exista doar oameni de care ne îndragostim si pe care ajungem sa îi iubim, prin nu stiu ce miracol al destinului, oameni pe care îi gasim fermecatori, tocmai pentru ca ne fascineaza cu imperfectiunile lor.

Întrebări similare